ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ολυμπιακό μετάλλιο και τίτλος Grand Slam» - Οι μεγάλοι στόχοι για το 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς
Intime News

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ψηλά βάζει τον πήχη ο Έλληνας τενίστας, ενόψει του 2024, καθώς στοχεύει σε ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κι έναν τίτλο Grand Slam.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε συνέντευξη στο «The National» κι αποκάλυψε τους μεγάλους στόχους που έχει ενόψει της νέας χρονιάς.

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης ονειρεύεται να χαρίσει στην Ελλάδα ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κι έναν τίτλο Grand Slam. Χαρακτηριστικά είπε ότι: «Θέλω προφανώς να φέρω ένα Ολυμπιακό μετάλλιο πίσω στη χώρα μου, αυτός είναι ο στόχος μου. Θέλω, επίσης, να κερδίσω ένα Grand Slam».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, ο οποίος τον ανάγκασε να εγκαταλείψει την προσπάθεια του στα ATP Finals. Αναλυτικά όσα είπε:

«Σίγουρα, για να μπορέσω να κάνω αυτά τα πράγματα πρέπει να είμαι υγιής, διότι υπήρξε μια περίοδος φέτος που ορισμένες συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να αποδώσω στο 100%. Μιλάω για τις περιπτώσεις που εμφανίστηκαν μετά το Australian Open φέτος και προς το τέλος της σεζόν.

Πέρασα μερικές εβδομάδες προσπαθώντας να βρω μια λύση σε όλα αυτά τα σωματικά προβλήματα και νομίζω ότι απέδωσε καρπούς, αφιερώνοντας τον εαυτό μου στην αποθεραπεία».

Σχετικές ειδήσεις