ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Γι’ αυτό εγκατέλειψε από τα ATP Finals - «Συγγνώμη απ’ όλους»

Στέφανος Τσιτσιπάς
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Στέφανος Τσιτσιπάς: Άδοξο φινάλε είχε η παρουσία του Έλληνα τενίστα στα φετινά ATP Finals, καθώς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού.

Ο Τσιτσιπάς πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε τρία games στον δεύτερο αγώνα του με τον Χόλγκερ Ρούνε.

Το Νο6 του κόσμου υποφέρει από ένα οστικό οίδημα στη μέση, το οποίο «κουβαλάει» από το τουρνουά στη Σανγκάη. «Έσφιξε» τα δόντια αλλά τελικά δεν άντεξε κι έτσι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Ο κόσμος τον αποδοκίμασε κατά την αποχώρηση του, αλλά ο ίδιος στις δηλώσεις του ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους, αλλά και τον Χούμπερτ Χούρκατς, ο οποίος θα πάρει τη θέση του για το ματς με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Έλληνας τενίστας, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Απολογούμαι σε όλους τους φιλάθλους και στο κοινό που ήρθε για να με υποστηρίξει σήμερα και να δει τον αγώνα. Είμαι πραγματικά λυπημένος που δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω τον αγώνα. Είναι επίσης κρίμα να μην δίνεις τη θέση αυτή σε κάποιον άλλον, για να προσπαθήσει τουλάχιστον να κάνει κάτι μ' αυτό.

Έκανα αμέτρητες επισκέψεις στους γιατρούς τις προηγούμενες ημέρες και μου πρότειναν να παίξω. Μου έδωσαν το πράσινο φως και μου είπαν να το δοκιμάσω. Δυστυχώς, ένιωσα απαίσια στο γήπεδο. Έκανα ό,τι μπορούσα για να είμαι έτοιμος γι' αυτό το ματς, αλλά δεν δούλεψε».

Σχετικές ειδήσεις