ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εγκατέλειψε τον αγώνα με τον Ρούνε - Τέλος το ATP Finals με αποδοκιμασίες (vid)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εγκατέλειψε τον αγώνα με τον Ρούνε - Τέλος το ATP Finals με αποδοκιμασίες (vid)

Μετά από μόλις 17 λεπτά αγώνα κόντρα στον Χόλγκερ Ρούνε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εγκατέλειψε με πρόβλημα τραυματισμού στο πρώτο σετ (1-2 games), με το κοινό στο Τορίνο να αποδοκιμάζει.

Άδοξο τέλος είχε η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο φετινό ATP Finals.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς της διοργάνωσης -με την οποία ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν- από τον Ιταλό Γιανίκ Σίνερ και ήθελε μόνο νίκη απέναντι στον Δανό Χόλγκερ Ρούνε για να έχει ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά.

Ωστόσο, ήταν γνωστό πριν τη πρεμιέρα, πως αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη μέση. Το οποίο εμφανίστηκε έντονα με το ξεκίνημα του σημερινού αγώνα. Μετά από μόλις 17 λεπτά παιχνιδιού, με το σκορ του πρώτου σετ στο 1-2, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε νόημα πως δεν μπορεί να συνεχίσει.

Ενημέρωσε τον αντίπαλό του και τον διαιτητή και αποχώρησε από το court, με το κοινό στο Τορίνο να αποδοκιμάζει τον Έλληνα, απογοητευμένο προφανώς από το γεγονός πως πλήρωσε εισιτήριο και βρέθηκε στο γήπεδο για να μην δει σχεδόν τίποτα.

Ο Ρούνε, που είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, πέτυχε την πρώτη του νίκη... ξεκούραστα και θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στα ημιτελικά την τρίτη αγωνιστική απέναντι στον Γιανίκ Σίνερ.

Ο Πολωνός Χούμπερτ Χούρκατς θα αντικαταστήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Τζόκοβιτς, αλλά για να έχει ελπίδες πρόκρισης θα πρέπει να έχει κερδίσει ο Σίνερ τον Σέρβο στην αποψινή τους μάχη.

Σχετικές ειδήσεις