ΣΠΟΡ

Ορκίστηκαν έφεδροι αξιωματικοί Τεντόγλου, Πετρούνιας και οι υπόλοιποι Ολυμπιονίκες του Τόκιο (vid)

Ορκίστηκαν έφεδροι αξιωματικοί Τεντόγλου, Πετρούνιας και οι υπόλοιποι Ολυμπιονίκες του Τόκιο (vid)

Έφεδροι αξιωματικοί του στρατού ορκίστηκαν οι Μίλτος Τεντόγλου, Λευτέρης Πετρούνιας, Στέφανος Ντούσκος, Παύλος Καγιαλής, Σοφία Παπαδοπούλου και η Εθνική πόλο ανδρών.

Υπό το βλέμμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια και του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, τελέστηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) η ορκωμοσία των εν ενεργεία Ολυμπιονικών ως έφεδροι αξιωματικοί.

Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος επέλεξε το ναυτικό, ο Λευτέρης Πετρούνιας που επέλεξε τον στρατό ξηράς, ο Στέφανος Ντούσκος, ο Παύλος Κάγιαλης, η Σοφία Παπαδοπούλου και η Εθνική πόλο ανδρών, με τον αρχηγό της, Γιάννη Φουντούλη, να επιλέγει την αεροπορία.

Δείτε φωτογραφίες από την ορκωμοσία:

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κωπηλασία στο σκιφ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Χρυσός Ολυμπιονίκης αναδείχθηκε και ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος.

Η Εθνική ομάδα πόλο ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Τόκιο. Ο αθλητής των κρίκων είχε ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η ιστιοπλόος Σοφία Παπαδοπούλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Πεκίνο το 2008 στην Ολυμπιακή κλάση Yngling μαζί με τη Σοφία Μπεκατώρου και τη Βιργινία Κραβαριώτη.

Ο Παναγιώτης Μάντης και ο Παύλος Καγιαλής κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιακή κλάση 470 στου Ρίο το 2016.

Σχετικές ειδήσεις