ΚΟΣΜΟΣ

Mπρίτνεϊ Σπίαρς: «Η οικογένειά μου με πλήγωσε» - Η καυστική ανάρτηση όλο νόημα

H Mπρίτνεϊ Σπίαρς
H Mπρίτνεϊ Σπίαρς
ΑΡ

Για μία ακόμη φορά η Μπρίτνεϊ Σπίαρς καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα αδικίας από την οικογένειά της, μετά τον πρόσφατο εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον πατέρα της

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε μία νέα σειρά αναρτήσεων όλο νόημα για την οικογένειά της. Η 42χρονη νικήτρια του βραβείου Grammy, έκανε μια δήλωση όλο νόημα με την τελευταία της πρόταση βιβλίου, δημοσιεύοντας το εξώφυλλο του βιβλίου της Tζανέτ Μακέρντι με τίτλο «I'm Glad My Mom Died» (Χαίρομαι που πέθανε η μαμά μου)

«Να είστε καλοί παιδιά! Καλό βιβλίο», έγραψε για τα απομνημονεύματα της σκηνοθέτιδος του Nickelodeon, τα οποία ακολούθησαν την εμπειρία της ως παιδι-σταρ με την αείμνηστη μητέρα της. Η ποπ σταρ δημοσίευσε προηγουμένως μια selfie της στον καθρέφτη με τη ημίγυμνη πίσω πλευρά της. «Είχα πραγματικά δίκιο για τη νευρική βλάβη στην πλάτη μου!» ξεκίνησε στη λεζάντα.

Η Σπίαρς συνεχίζει λέγοντας ότι «δεν υπήρξε δικαιοσύνη», εν μέσω δικαστικής μάχης με την οικογένειά της «Με πλήγωσε η οικογένειά μου! Δεν υπήρξε δικαιοσύνη και μάλλον δεν θα υπάρξει ποτέ!» έγραψε, ανεβάζοντας φωτογραφία της πλάτης της και περιγράφοντας λεπτομερώς τη νευρική βλάβη που έχει υποστεί

«Πρέπει να κάνω [βελονισμό] κάθε μέρα της ζωής μου τώρα! Τα λόγια και η υπερβολική σκέψη το κάνουν χειρότερο! Αν ήξεραν οι άνθρωποι πώς έπρεπε να συρθώ μέχρι την πόρτα μου» Και συνέχισε: «Η οικογένειά μου με πλήγωσε! Δικαιοσύνη δεν υπήρξε και μάλλον δεν θα υπάρξει ποτέ!»

Έκανε την ανάρτηση αφότου διευκόλυνε αθόρυβα την πολυετή δικαστική της μάχη με τον πατέρα της Τζέμι 71 ετών, την περασμένη εβδομάδα. Η απόφαση επιβαρύνει την Μπρίτνεϊ με το νομικό λογαριασμό 2 εκατομμυρίων δολαρίων του Τζέιμι, εκτός από τα 4 εκατομμύρια δολάρια που φέρεται να ξοδεύει για τον δικό της δικηγόρο.

Η Μπρίτνεϊ λέγεται ότι βρίσκεται σε μεγαλύτερη οικονομική δυσχέρεια από ό,τι πριν από τη δίκη. «Ο τρόπος με τον οποίο μεγάλωσα με δίδασκε πάντα το σωστό και το λάθος, αλλά οι δύο άνθρωποι που με μεγάλωσαν με αυτή τη μέθοδο με πλήγωσαν!» έγραψε στην ανάρτηση της Κυριακής. «Είμαι τόσο τυχερή που βρίσκομαι εδώ!»

«Είναι αστείο» γιατί μέχρι σήμερα δεν τους το έχω πει πρόσωπο με πρόσωπο! Στέλνω μήνυμα, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι δεν θα είναι τόσο ασφαλές αν το έλεγα ποτέ πρόσωπο με πρόσωπο! Το παιδί μέσα μου ξέρει ότι θα καταστραφούν και αυτό είναι βασικά! Μου λείπει το σπίτι μου στη Λουιζιάνα και μακάρι να μπορούσα να το επισκεφτώ αλλά πήραν τα πάντα!» πρόσθεσε η Μπρίτνεΐ.

Σύμφωνα με το TMZ, η τραγουδίστρια είναι έξαλλη για την έκβαση του διακανονισμού αφού ο δικηγόρος της Mathew Rosengart τη διαβεβαίωσε ότι ήταν μια βάσιμη υπόθεση. Σε νομικές αρχειοθετήσεις που έλαβε το πρακτορείο, ο Τζέιμι κατηγόρησε την κόρη του ότι χρησιμοποίησε «βρώμικες» τακτικές για την υπόθεση.

Ο μπαμπάς της Μπρίτνεϊ είχε τη νόμιμη εκπροσώπησή της επί 13 χρόνια, κηδεμονία που έληξε το 2021. Εκείνο τον Ιούνιο, έδωσε μαρτυρία για «καταχρηστική» μεταχείριση που φέρεται να υπέστη κατά τη διάρκεια της συντηρητικής υπηρεσίας. Κατηγόρησε επίσης τον Τζέιμι για οικονομικά επιβλαβή συμπεριφορά ως συντηρητή της, για την οποία πληρωνόταν 16.000 δολάρια το μήνα και λάμβανε ένα ποσοστό από τα ακαθάριστα έσοδα της περιοδείας της. Με τη συμφωνία, η Μπρίτνεϊ και ο πατέρας της απέφυγαν τη δίκη.