Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΣΠΟΡ

Στο νοσοκομείο με κορονοϊό το «χρυσό παιδί» της πυγμαχίας, Όσκαρ Ντε λα Χόγια (video)

Newsbomb

Ο Όσκαρ Ντε λα Χόγια είχε κάνει και τις δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού, ωστόσο όπως ενημέρωσε ο ίδιος νόσησε ξανά και χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Μετά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη ακυρώθηκε κι η επιστροφή του στα ρινγκ, η οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Βίτορ Μπέλφορτ.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 1992, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τον Δεκέμβριο του 2008 όταν είχε ηττηθεί με TKO από τον Μάνι Πακιάο, ήταν έτοιμος για επιστρέψει στην ενεργό δράση κόντρα στον άλλοτε πρωταθλητή του UFC. Πλέον, όμως, θα πρέπει να περιμένει κι άλλο.

«Θέλω αν το ακούσετε από εμένα ότι, μολονότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος, βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό και δεν μπορώ να αγωνιστώ το επόμενο Σαββατοκύριακο. Η προετοιμασία για την επιστροφή μου ήταν τα πάντα για εμένα τους προηγούμενους μήνες και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη φοβερή υποστήριξη», έγραψε στα social media.

Το «χρυσό παιδί» της πυγμαχίας έχει κατακτήσει 11 παγκόσμιους τίτλους σε έξι διαφορετικές κατηγορίες, ενώ ήταν ιδρυτής και CEO της Golden Bay Promotions.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κυπαρισσία: Ψυχρός ο Ρουμάνος σύντροφος της 42χρονης - Υποστηρίζει πως άλλοι έκαναν το έγκλημα

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Γιατί γέμισαν οι ελληνικές θάλασσες με μέδουσες;

Βασίλης Τσεκούρας στο Newsbomb.gr: Γεννήθηκα δεύτερη φορά από... θαύμα