Κορονοϊός: Αναβλήθηκε ο τελικός του Λευτέρη Πετρούνια στο Μπακού

Newsbomb

INTIME NEWS

Στην ακύρωση της διοργάνωσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ενόργανης Γυμναστικής, που διεξάγεται στο Μπακού και σε αυτή επρόκειτο να λάβει μέρος και ο Λευτέρης Πετρούνιας, προχώρησε η Ομοσπονδία Γυμναστικής του Αζερμπαϊτζάν εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.

Σημειώνεται ότι στους τελικούς συμμετείχαν ο Νίκος Ηλιόπουλος στο μονόζυγο και ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους, ο οποίος θα κυνηγούσε το δεύτερο διαδοχικό χρυσό μετάλλιό του στην σειρά των προ-Ολυμπιακών τουρνουά.

Ειδικότερα, με μια ανακοίνωση, η ομοσπονδιακή γραμματέας Νουρλάνα Μαματζάτα εξήγησε ότι η απόφαση για την κατάργηση των τελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα έπρεπε να πραγματοποιηθούν το σαββατοκύριακο, ελήφθη από την κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν. Όπως σημειώνεται, αυτό έγινε «προκειμένου να αποφευχθεί, από αύριο οποιαδήποτε μορφή της μαζικής συσσωμάτωσης στην επικράτειά μας. Αυτό το μέτρο υιοθετείται για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα».

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Η Ευρώπη το νέο επίκεντρο της πανδημίας

Η Ευρώπη βρίσκεται πλέον στο «επίκεντρο» της πανδημίας του νέου κορονοϊού, προειδοποίησε σήμερα ο διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, καλώντας τις χώρες να «εντοπίζουν, να απομονώνουν, να εξετάζουν και να θεραπεύουν κάθε κρούσμα».

«Η Ευρώπη βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο επίκεντρο της πανδημίας του Covid-19», δήλωσε ο Γκεμπρεγέσους σε δημοσιογράφους, σημειώνοντας ότι ο ημερήσιος αριθμός νέων κρουσμάτων που καταμετρούνται είναι υψηλότερος από αυτούς που ανέφερε η Κίνα όταν κορυφωνόταν εκεί η πανδημία.

Ο αριθμός των νεκρών εξαιτίας του νέου κορονοϊού ξεπέρασε το «τραγικό ορόσημο» των 5.000, ανακοίνωσε.

Πρόσθεσε πως οποιαδήποτε χώρα κοιτάζει την εμπειρία άλλων χωρών με μεγάλη εξάπλωση του ιού, πιστεύοντας ότι δεν θα συμβεί στην ίδια, κάνει τραγικό λάθος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Κλείνουν εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, εμπορικά - Ανοιχτά σούπερ μαρκετ και φαρμακεία

Κοροναϊός: Μεγάλη προσοχή - Έτσι θα «σκοτώσετε» τον ιό (pics)

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved