ΔΕΘ 2019: Νέοι στρατηγικοί στόχοι και νέα προιόντα από τη ZeniΘ στα εγκαίνια του περιπτέρου της

Ευδοκία Μύτιλη Ευδοκία Μύτιλη

ΔΕΘ 2019: Νέοι στρατηγικοί στόχοι και νέα προιόντα από τη ZeniΘ στα εγκαίνια του περιπτέρου της

Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας, εγκαινίασε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, το περίπτερό της στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ενώ ταυτόχρονα γιορτάζει και τα 20 χρόνια εμπιστοσύνης των Ελλήνων καταναλωτών με περισσότερα από 20 μοναδικά δώρα αλλά και πολλές εκπλήξεις - Η εταιρεία στοχεύει σε 500.000 συνδέσεις σε πλάνο 4ετίας.

Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του περιπτέρου της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ. Με αφορμή την επέτειο των 20 χρόνων παρουσίας της στην Ελλάδα, η εταιρεία, σε εορταστικό κλίμα, καλωσόρισε τους εκπροσώπους των θεσμικών φορέων και τους συνεργάτες της, ενώ προχώρησε σε σημαντικές ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματά της στην εγχώρια αγορά της ενέργειας.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της ΖeniΘ.

«Η ZeniΘ ξεκίνησε σε αυτή την πόλη πριν 20 χρόνια και σήμερα έχει κατακτήσει όλη την Ελλάδα καθώς είναι ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας» τόνισε στο Newsbomb.gr ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της ΖeniΘ.

Μάλιστα, η εταιρεία θέτει ως στρατηγικό στόχο το να σπάσει το φράγμα των 500.000 συνδέσεων ενέργειας μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια και λανσάρει στην αγορά τρεις νέες υπηρεσίες που συμπληρώνουν τη βεντάλια των πρόσθετων παροχών της εταιρείας: τη συντήρηση λέβητα, την παροχή ηλεκτρολογικού σχεδίου και την έκδοση πιστοποιητικού ενέργειας.

Οι υπηρεσίες αυτές συνδράμουν την ελληνική οικογένεια φροντίζοντας το σπίτι και προάγουν την εξοικονόμηση ενέργειας.

Ερωτηθείς από την δημοσιογράφο Ευδοκία Μύτιλη για το πώς κατάφερε η εταιρεία να βρίσκεται στην πρώτη θέση της προτίμησης των καταναλωτών ο κ. Εξαρχουλάκος ανέφερε χαρακτηριστικά «20 χρόνια τώρα έχουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας βασισμένη στην ειλικρινή επικοινωνία μαζί τους, τα καινοτόμα προϊόντα αλλά και υπηρεσίες που δίνουν αξία στον πελάτη».

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη, του Πρέσβη της Ιταλίας κ. Luigi Maras, του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης κ. Κωνσταντίνου Γιουτίκα, του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα και πολλών εκπροσώπων δήμων, φορέων και εταιρειών αλλά και του κ. Pietro Galizzi, Αντιπροέδρου της ZeniΘ και εκπροσώπου της Eni Gas e Luce, που αποτελεί πλέον τον μοναδικό μέτοχο της εταιρείας.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και επικοινωνίας της ZeniΘ, υποδέχεται τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη, στα εγκαίνια του περιπτέρου της ΔΕΘ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του Διευθυντή Marketing και Eπικοινωνίας κ. Μάνου Εξαρχουλάκου και ολοκληρώθηκε με την ομιλία του CEO της ZeniΘ, κ. Federico Regola και μάλιστα για πρώτη φορά στα ελληνικά, προς ευχάριστη έκπληξη όλων των παρευρισκομένων.

Zeni4.jpg
Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος Διευθυντής Marketing και επικοινωνίας της Zeniθ, ο κ. Κωνσταντίνος Γιουτίκας Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης και ο κ. Pietro Galizzi, Αντιπρόεδρος της ZeniΘ και εκπρόσωπος της ENI Gas e Luce, ο Πρέσβης της Ιταλίας κ. Luigi Maras και ο κ. Federico Regola, CEO της ZeniΘ, κατά την κοπή της κορδέλας των εγκαινίων του περιπτέρου της ZeniΘ.

Ο Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος περιηγήθηκε στο περίπτερο, απηύθυνε χαιρετισμό, τονίζοντας ότι «η Zeniθ είναι μια εταιρεία που συνδυάζει δυο τουλάχιστον χαρακτηριστικά - είναι ταυτόχρονα παρούσα στη λιανική αγορά του φυσικού αερίου και στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και μια επιχείρηση που είναι αποτέλεσμα μιας επένδυσης μιας μεγάλης και αξιόπιστης ιταλικής εταιρείας, της Εni, στην Ελλάδα». «Αυτό είναι διπλά καλό», πρόσθεσε ο Υπουργός, «διότι αυξάνονται οι επιλογές των καταναλωτών και γιατί αποτελεί ένα σήμα εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία. Εμείς ως Υπουργείο θέλουμε ένα απελευθερωμένο, ευρωπαϊκό περιβάλλον για την ενέργεια με πολλές και καλές επιλογές για τους καταναλωτές. Μέσω του ανταγωνισμού, υπηρετείται ο καταναλωτής, κι αυτήν την πολιτική θέλουμε να στηρίξουμε», δήλωσε καταλήγοντας ο Υπουργός.

Ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος επίσης επισκέφτηκε το περίπτερο της εταιρείας, υπογράμμισε τη σημασία της επετείου των 20 χρόνων της ZeniΘ στην αγορά του φυσικού αερίου στην πόλη της Θεσσαλονίκης, λόγω των περιβαλλοντικών πλεονεκτημάτων του προϊόντος και ευχήθηκε την περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς φυσικού αερίου και την αύξηση των χρήσεών του αλλά και την ανάπτυξη της ZeniΘ τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και σε ολόκληρη τη χώρα.

Την πρόθεση του να συνεχίσουν να επενδύουν στην Ελλάδα εξέφρασε κατά την κεντρική ομιλία του κ. Federico Regola, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας «είμαι χαρούμενος που γιορτάζουμε τα 20 χρόνια της ZeniΘ. Από Θεσσαλονίκη ξεκίνησε ως αέριο Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας. Και δεν σταματήσαμε. Μεγαλώσαμε και το 2018 γίναμε πανελλαδική εταιρεία. Γιορτάζουμε τα 20 χρόνια και σαν 20αρηδες είμαστε ακόμη νέοι και με ενέργεια. Έχουμε εμπειρία αλλά και μεγαλώνουμε με σκληρή δουλειά» τόνισε.

Ο CEO της ZeniΘ επιβεβαίωσε πως η εταιρεία έχοντας πετύχει τους στόχους της για πανελλαδική επέκταση, θέτει νέους, με τον κυριότερο να αποτελεί οι πελάτες της σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα να ξεπεράσουν το μισό εκατομμύριο μέσα στα επόμενα τέσσερα έτη.

Ο κ. Regola τόνισε επίσης τη σημασία της φροντίδας του περιβάλλοντος και τη στόχευση της εταιρείας να συνδράμει τους πελάτες της στην εξοικονόμηση ενέργειας, με την εξυπνότερη χρήση της που θα στοχεύει στη λιγότερη κατανάλωσή της. Παράλληλα ο κ. Regola απέδειξε πως οι επενδύσεις στην ελληνική αγορά συνεχίζονται, ανακοινώνοντας για πρώτη φορά από το βήμα της ΔΕΘ, τις 3 νέες πρόσθετες υπηρεσίες που εντάσσονται στο portfolio της εταιρείας: Τη συντήρηση λέβητα, την παροχή ηλεκτρολογικού σχεδίου και την έκδοση πιστοποιητικού ενέργειας.

Ο κ. Regola σε μια αναδρομή της ιστορίας της εταιρείας στη χώρα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις καινοτομίες που έφερε η ZeniΘ στην ελληνική αγορά ενέργειας, με την υπηρεσία Dual Energy, τονίζοντας ότι η ZeniΘ είναι σήμερα η εταιρεία ενέργειας με τις περισσότερες επιλογές προϊόντων για την κάλυψη των διαφορετικών ενεργειακών αναγκών των καταναλωτών, διαθέτοντας στην αγορά καινοτόμα προϊόντα. Υπενθύμισε τέλος ότι η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της δυο επιπλέον υπηρεσίες δωρεάν για όλους – την κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ για όλες τις ιατρικές εξετάσεις για όλα τα μέλη της οικογένειας και την υπηρεσία 24/7 Home Emergency σε συνεργασία με την ΑΧΑ.

Zeni3.jpg
Ο κ. Federico Regola, CEO της ZeniΘ σβήνει τα κεράκια των "20 χρόνων Εμπιστοσύνης" της ZeniΘ, παρουσία του Πρέσβη της Ιταλίας κ. Luigi Maras, του κ. Κωστή Χατζηδάκη, Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του κ. Μάνου Εξαρχουλάκου, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ανακοινώνοντας πως η εταιρεία γιορτάζει φέτος «20 χρόνια εμπιστοσύνης» από τη μέρα που πρώτη έφερε το φυσικό αέριο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, πριν εμπλουτίσει και επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε όλη τη χώρα.

Τόνισε επίσης ότι η εμπιστοσύνη αυτή, που έχει χτίσει η ZeniΘ, έχει προέλθει από την ειλικρίνεια σε κάθε επικοινωνία με τον πελάτη και κυρίως με τις καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα που η εταιρεία συνεχώς σχεδιάζει, προκειμένου να καλύψει όλες τις ενεργειακές ανάγκες κάθε νοικοκυριού και επιχείρησης.

Τέλος, προσκάλεσε τους επισκέπτες να συμμετάσχουν στον εορτασμό της επετείου, που η εταιρεία έχει προγραμματίσει, πραγματοποιώντας διαγωνισμούς με μεγάλα δώρα, με διαδραστικές συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Zeni.jpg
Ο κ. Federico Regola, CEO της ZeniΘ, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ και ο Δημήτρης Βουλγαρίδης, Διευθυντής Πωλήσεων, Τιμολόγησης και Ανάκτησης Πίστωσης

Τα εγκαίνια ολοκληρώθηκαν με το κόψιμο της τούρτας γενεθλίων για τα 20 χρόνια της ZeniΘ, η οποία προσφέρει την κορυφαία ενέργειά της σε όλη την Ελλάδα, μέσα από την online όσο και τη φυσική της παρουσία στα 8 καταστήματα της Θεσσαλονίκης, της Θεσσαλίας και της Αττικής.

Τέλος αναφορικά με το θέμα των ΝΟΜΕ ο κ. Federico Regola διευκρίνησε σχετικά «η ZeniΘ είναι ιδιαιτέρως αισιόδοξη για το μέλλον του κλάδου της ενέργειας και πολύ θετική στη συνεργασία με τη νέα κυβέρνηση. Σχετικά με το θέμα των NOME, θα θέλαμε να επισημάνουμε πως έχουμε εμπιστοσύνη ότι το Υπουργείο θα βρει την πιο δίκαιη λύση στο πλαίσιο πάντα του υγιούς ανταγωνισμού. Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε με τις Αρχές προκειμένου να μεταφέρουμε τη δική μας εμπειρία προς αξιοποίηση και για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, προς όφελος του καταναλωτή. Σ'αυτό το πλαίσιο, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και περιμένουμε τις σχετικές ανακοινώσεις, ασφαλώς ταυτόχρονα διατηρώντας τα νομικά μας δικαιώματα, όπως όλες οι εταιρείες, καθώς το θέμα αυτό δεν απασχολεί μόνο τη ZeniΘ αλλά όλο τον κλάδο».

Zeni1.jpg
Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος Διευθυντής Marketing και επικοινωνίας της Zeniθ, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστής Χατζηδάκης και ο κ. Κωνσταντίνος Γιουτίκας Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης.

Η ZeniΘ γιορτάζει τα 20 χρόνια εμπιστοσύνης των Ελλήνων καταναλωτών με περισσότερα από 20 μοναδικά δώρα και πολλές εκπλήξεις!

Η μεγαλύτερη εταιρεία ενέργειας στην Ελλάδα προσκαλεί το κοινό να επισκεφτεί το περίπτερό της -Χώρος Ιδιαίτερης Προβολής, Stand No 18,(μπροστά από το Pale de Sports) να συμμετέχει σ’ ένα διαδραστικό ταξίδι εξοικονόμησης ενέργειας, μέσα από μία διασκεδαστική εμπειρία γεμάτη ενέργεια.

Όσοι επισκεφτούν το εντυπωσιακό περίπτερο της ZeniΘ θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν πολλά και μοναδικά δώρα!

«Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια μας δεν περιμένουμε δώρα αλλά προσφέρουμε δώρα στους πελάτες μας. Το μεγαλύτερο μας δώρο είναι ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο. Δωρεάν ρεύμα για 1 χρόνο και πολλά ακόμα δώρα» είπε στο Newsbomb.gr ο κ. Εξαρχουλάκος, διευθυντής Marketing και επικοινωνίας.

Το μεγαλο δώρο της ZeniΘ.

Μάλιστα ο κ. Εξαρχουλάκος υπογράμμισε τη σημασία της εξοικονόμησης ενέργειας λέγοντας πως η ZeniΘ έφτιαξε activation που μέσα από χρήσιμες συμβουλές δείχνει στον κόσμο πώς να χρησιμοποιεί ορθά την ενέργεια ώστε να έχει και οικονομικό όφελος.

Η ΖeniΘ δεν αποτελεί μόνο τον κορυφαίο πανελλαδικό πάροχο ενέργειας, αλλά και ενεργειακό σύμβουλο.Γι' αυτό δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να «εκπαιδευτούν» στη σωστή χρήση ενέργειας, με τη βοήθεια της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, μέσω των energy tips, να μειώσει το ενεργειακό του αποτύπωμα στην καθημερινότητα του αλλά και να ενημερωθεί για τα νέα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας.

«Η ZeniΘ βασισμένη στην παγκόσμια εμπειρία του μετόχου της ΕΝΙ καθώς και στην εγχώρια επιτυχημένη πορεία της έχει ως στόχος να εκπαιδεύσει τον πελάτη να χρησιμοποιεί την ενέργεια ακόμα καλύτερα. Γι'αυτό λανσάρουμε 3 νέες υπηρεσίες energy efficiency» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής Marketing και επικοινωνίας της εταιρείας.

Μέσα από τους διαγωνισμούς της ZeniΘ, ένας τυχερός επισκέπτης θα είναι ο μεγάλος νικητής ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου, ενώ 20 τυχεροί θα κερδίσουν δωρεάν ρεύμα από τη ZeniΘ για έναν ολόκληρο χρόνο.

Kosmos.jpg
Ένας τυχερός επισκέπτης θα είναι ο μεγάλος νικητής ενός ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου, ενώ 20 τυχεροί θα κερδίσουν δωρεάν ρεύμα από τη ZeniΘ για έναν ολόκληρο χρόνο

Επιπλέον, όσοι επισκέπτες κάνουν αίτηση για ρεύμα και φυσικό αέριο κατά τη διάρκεια της 84ης ΔΕΘ, η εταιρεία δημιούργησε μια μοναδική προσφορά, προσφέροντας 3 μήνες δωρεάν πάγια σε φυσικό αέριο και ρεύμα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΘ 2019 – Μητσοτάκης: Θα εξαντλήσω την τετραετία – Επιστρέφουμε στους πολίτες όσα αδίκως τους πήραν

ΔΕΘ 2019: Μητσοτάκης σε CNN Greece για πλειστηριασμούς – Να ξεκινήσουμε από τους έχοντες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved