ΑγκαλιάΖΩ - Roche: Εκστρατεία ενημέρωσης για το λέμφωμα

Newsbomb

Με κεντρικό σύνθημα «Έχω Λέμφωμα και ΣυνεχίΖω να Ζω τη Ζωή μου», ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου-ΑγκαλιάΖΩ, με τη χορηγία της Roche Hellas και την υποστήριξη της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας, ξεκινά μεγάλη εκστρατεία με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του λεμφώματος, του πέμπτου πιο συχνού καρκίνου στην Ευρώπη.

Συνοδοιπόροι στην εκστρατεία αυτή, για τη διανομή ενημερωτικού υλικού θα είναι οι Σύλλογοι Ασθενών που συνεργάζονται με τον Όμιλο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου-ΑγκαλιάΖΩ ανά την Ελλάδα, Αντικαρκινικά και Αιματολογικά Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια και Εκκλησίες, ενώ θα γίνεται ιδιαίτερη αναφορά για την εκστρατεία και σε ιατρικά Συνέδρια.

H κ. Ολυμπία Χαλδαίου-Μπήτρου, πρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου-ΑγκαλιάΖΩ δήλωσε: «Ο Όμιλος ΑγκαλιάΖΩ, μέσα από ενημερωτικές δράσεις έχει ευαισθητοποιήσει και κινητοποιήσει χιλιάδες άτομα για την πρόληψη του καρκίνου. Στην εκστρατεία μας αυτή έχουμε βασικό σύμμαχο και υποστηρικτή την εταιρία Roche Hellas, με σκοπό να υλοποιήσουμε μια σειρά από δράσεις ώστε να ενημερωθούν όσο το δυνατό περισσότεροι συνάνθρωποί μας για τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του λεμφώματος, μιας δυνητικά ιάσιμης νόσου».

«Η συνεχής έρευνα για το λέμφωμα έχει οδηγήσει σε αποτελεσματικές θεραπείες με επακόλουθο την αύξηση του χρόνου επιβίωσης των ασθενών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. H Roche Hellas, με κεντρικό γνώμονα τον ασθενή, αγκαλιάζει τέτοιες πρωτοβουλίες που ενημερώνουν και ευαισθητοποιούν την ελληνική κοινωνία» αναφέρει η κ. Δήμητρα Κιντώνη, Product Strategy Director της Roche Hellas.

Αρωγός στην εκστρατεία θα είναι και το κανάλι του Ομίλου Εθελοντών Κατά του Καρκίνου- ΑγκαλιάΖΩ στο YouTube, προβάλλοντας το ενημερωτικό βίντεο το οποίο παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη διάγνωση και την αντιμετώπιση του λεμφώματος.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved