ΦΑΡΜΑΚΟ

DEMO: Χορηγός στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου

DEMO: Χορηγός στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου

Η DEMO ABEE για μια ακόμα χρονιά συμμετείχε ως χορηγός στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Εταιρείας Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (ΕΜΠαΚΑΝ) που διεξήχθη στην Καλαμάτα, από τις 22 έως τις 25 Ιουνίου 2107.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η ημερίδα νοσηλευτικού προσωπικού υπό την αιγίδα της Ε.Ν.Ε (Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος) με «Θέματα Προαγωγής Υγείας στους Ασθενείς με Χρόνια Καρδιομεταβολικά Νοσήματα».

Στην κατηγορία των καρδιολογικών σκευασμάτων η εταιρεία DEMO έχει μία ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά με θεραπευτικές λύσεις για ένα ευρύ φάσμα καρδιολογικών παθήσεων. Στο πορτοφόλιο της εταιρείας περιέχονται οι δραστικές ουσίες κλοπιδογρέλη, ατορβαστατίνη, δοβουταμίνη και επινεφρίνη. Η εταιρεία αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που εξακολουθούν να υπάρχουν και στο χώρο της καρδιολογίας συνεχίζει να επενδύει στην κατηγορία των καρδιολογικών σκευασμάτων με τη διάθεση νέων ποιοτικών σκευασμάτων όπως η ιρβεσαρτάνη.

Η χορηγία της DEMO εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο στρατηγικής της στόχευσης για τη συνδρομή στις προσπάθειες της επιστημονικής κοινότητας, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και την πρόοδο των επιστημονικών επιτευγμάτων στον τομέα των φαρμάκων.

Σχετικές ειδήσεις