ΥΓΕΙΑ

Ενάντια στο νέο ασφαλιστικό και οι φυσικοθεραπευτές

Ενάντια στο νέο ασφαλιστικό και οι φυσικοθεραπευτές

Παράλογες και ληστρικές χαρακτηρίζει τις ρυθμίσεις του σχεδίου νόμου για το ασφαλιστικό το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Ο ΠΣΦ εκφράζει ιδιαίτερα την έντονη δυσαρέσκεια του κλάδου των ελεύθερων επαγγελματιών φυσικοθεραπευτών, καθώς «το εισόδημα του μικροελευθεροεπαγγελματία φυσικοθεραπευτή προέρχεται από την συνεργασία του με τον ΕΟΠΥΥ και ως εκ τούτου είναι το πραγματικό και φορολογητέο εξ ολοκλήρου, φορολογητέο ακόμη και σε ποσά που δεν έχει εισπράξει μέσα στο έτος και αναγκάζεται να δηλώνει, λόγω της παράλογης φορολογικής νομοθεσίας».

«Οι φυσικοθεραπευτές της Ελλάδας καταγγέλλουν τις αρρωστημένες σκέψεις και προτάσεις που μόνο κακό κάνουν στον έντιμο ελευθεροεπαγγελματία και τελικά καταστρέφουν οριστικά τον παραγωγικό ιστό και γκρεμίζουν από τα θεμέλια την ίδια τη χώρα» προσθέτει ο ΠΦΣ και δηλώνει ότι οι φυσικοθεραπευτές αντιστρατεύονται τέτοιου είδους λογικές και πρακτικές και συστρατεύονται με τους άλλους επιστημονικούς συλλόγους της χώρας. Μαζί με τους άλλους ελεύθερους επαγγελματίες, «θα συμμετάσχουν στις οποιεσδήποτε κινητοποιήσεις υπάρξουν, σαν αντίδραση στα νέα μέτρα που προωθούνται» καταλήγει.

Σχετικές ειδήσεις