ΥΓΕΙΑ

Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για την ψωρίαση από το Σύλλογο «Επιδέρμια»

Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για την ψωρίαση από το Σύλλογο «Επιδέρμια»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας, στις 12 Οκτωβρίου, και την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης, στις 29 Οκτωβρίου, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια» πραγματοποιεί ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση, την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016.

Η εκδήλωση με θέμα «Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα» θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός (Ι. Δραγούμη 5, Αθήνα), στις 19:00. Ομιλητές θα είναι η Καθηγήτρια Δερματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθύντρια και Διοικήτρια ιατρικής υπηρεσίας Νοσοκομείου Α. Συγγρός, Δρ. Χριστίνα Αντωνίου και ο Δρ. Δήμος Πατρίκος, Διευθυντής Ρευματολόγος, Νοσοκομείο Metropolitan. Οι διακεκριμένοι γιατροί θα μιλήσουν για τη μορφή της κάθε ασθένειας καθώς και για τις νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπισή τους. Την εκδήλωση θα συντονίσει η κα Τίνα Κουκοπούλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Επιδέρμια ενώ θα προλογίσει ο κ. Ρένος Βαμβακούσης, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επιδέρμια.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με ελεύθερη συμμετοχή του κοινού, για τα θέματα που απασχολούν τους ασθενείς με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα.

Επίσης, η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming, μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου www.epidermia.gr για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν ασθενείς από όλη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της φαρμακευτικής εταιρείας GENESIS Pharma και τη συνεργασία του Νοσοκομείου Αφροδισίων και Δερματολογικών Νόσων Α. Συγγρός.

Σχετικές ειδήσεις