ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άκης σε πολιτική αγωγή: Να με λέτε υπουργό. Δεν είμαστε φιλαράκια

Άκης σε πολιτική αγωγή: Να με λέτε υπουργό. Δεν είμαστε φιλαράκια

Σαν να μην έχει καταλάβει τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος αφού προσήλθε χαμογελαστός σήμερα το πρωί στο δικαστήριο λίγο αργότερα εμφανώς εκνευρισμένος υπέδειξε στους συνηγόρους πολιτικής αγωγής να το προσφωνούν υπουργό!

«Να λέτε υπουργός παρακαλώ, καταλάβετε επιτέλους ότι δεν είμαστε φιλαράκια...», είπε απευθυνόμενος στον εκ των συνηγόρων πολιτικής αγωγής κ. Δ. Κολοβό.
Φανερά εκνευρισμένοι εμφανίστηκαν σήμερα στο δικαστήριο και οι συνήγοροι του Άκη Τσοχατζόπουλου με αφορμή τα όσα υποστήριξαν χθες οι δυο εισαγγελείς κατά τη διάρκεια των αγορεύσεων τους.

«Εγκλεισμός δια βίου δεν προβλέπεται στο ποινικό μας δίκαιο,και δεν έχει θέση σε εισαγγελική πρόταση...», τόνισε ο συνήγορος του Λεωνίδας κ.Κοτσαλής κάνοντας λόγο για γηπεδική ατμόσφαιρα αναφερόμενος στο χειροκρότημα μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του δεύτερου εισαγγελέα κ. Π.Παναγιωτόπουλου από το ακροατήριο.

Ωστόσο συνεχάρη τον πρόεδρο του δικαστηρίου κ. Χ. Κατσιάνη ο οποίος αντέδρασε στα χειροκροτήματα, λέγοντας «Να μείνει δικαστήριο, να μη γίνει λαοδικείο».

Από την πλευρά του ο έτερος συνήγορος του πρώην υπουργού Ιωάννης Παγορόπουλος απαντώντας στην «ειρωνεία» -όπως είπε- της εισαγγελέως κυρίας Γεωργίας Αδειλίνη στο πρόσωπό του, κατά την αγόρευσή της, περί «συμπαθούς συνηγόρου» είπε:

«Το έδρανο της υπεράσπισης, ειδικά του Άκη Τσοχατζόπουλου,σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο είναι εξαιρετικά βαρύ (...). Μου είναι παντελώς αδιάφορο αν είμαι συμπαθής ή αντιπαθής. Αυτός που κάθεται εδώ, κύριοι,σε αυτή τη συγκυρία θέλει κότσια. Υπερασπίζομαι τον κ. Τσοχατζόπουλο με την καρδιά μου, γιατί πιστεύω στο Σύνταγμα και τους νομούς».

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο: Χαμογελαστός έφτασε στο δικαστήριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Συνήγορος Άκη: Εγκλεισμός δια βίου δεν προβλέπεται

Πολιτική Αγωγή: Υπάρχουν κι άλλα ποσά σε πολλές γωνιές της γης!

Εισαγγελέας: Ο Άκης σχεδίαζε εταιρεία χρηματαποστολών για τις μίζες

Μόνο το 1999 ο Άκης επένδυσε 2 δισ. δραχμές