ΑΠΟΨΕΙΣ

Δημήτρης Κουφοντίνας: Δεν είναι δολοφόνος, μελισσοκόμος είναι…

Δημήτρης Κουφοντίνας: Δεν είναι δολοφόνος, μελισσοκόμος είναι…
ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS - Φωτογραφία αρχείου

Τι αλήθεια επιθυμεί ο Κουφοντίνας; - Υπάρχει έστω κι ένας που να πιστεύει ότι ο καταδικασμένος δολοφόνος της 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του για ένα κελί; - Γράφει ο Κώστας Τσιτούνας 

Κομματάκι δύσκολο να υποθέσει κάποιος ένα τέτοιο ενδεχόμενο πρόθεσης… αυτοχειρίας. Να θες να βάλεις τέλος στη ζωή σου για ένα κελί. Προφανώς κανείς νοήμων άνθρωπος δεν μπορεί να δεχθεί ότι ο «φαρμακοχέρης» θα οδηγούνταν σε αυτοχειρία επειδή θέλει να μεταφερθεί από τον Δομοκό στον Κορυδαλλό.

Αυτό δεν στέκει καθότι θυμίζω ότι το 2015 ο «Λουκάς» έκανε απεργία πείνας για να μην πάει στον Κορυδαλλό. Άρα, είναι προφανές ότι η στόχευσή του είναι άλλη…
Κάποιοι ίσως να τον έπεισαν ότι μπορεί να τελέσει τα τελευταία χρόνια της κάθειρξης από το σπίτι με βραχιολάκι.

Είναι ένα σενάριο που είναι πάνω στο τραπέζι. Να «οργάνωσε» δηλαδή την απεργία πείνας, παράλληλα με όλους τους συμπαθούντες οι οποίοι τον στηρίζουν με κινητοποιήσεις προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ευνοϊκό κοινωνικό κλίμα υπέρ της αποφυλάκισής του.

Άλλωστε μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι η σημερινή 03/03/2021 πρωτοβουλία της κυρίας Κούρτοβικ να καταθέσει στο Πρωτοδικείο Λαμίας αίτηση για διακοπής της ποινής, λόγω του κινδύνου για τη ζωή του.

Εδώ είναι που λέμε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.

Όμως το απίστευτο της ιστορίας είναι ότι η συνήγορος του Δ. Κουφοντίνα, η κυρία Ιωάννα Κούρτοβικ δήλωσε ότι οι συγγενείς των θυμάτων του «Λουκά» της 17Ν τον υβρίζουν όταν τον λένε δολοφόνο...

Η κυρία Κούρτοβικ κληθείσα να σχολιάσει την ανακοίνωση του συλλόγου συγγενών θυμάτων τρομοκρατίας, πολλοί εκ των οποίων είναι άμεσοι συγγενείς και των θυμάτων του ίδιου του Δημήτρη Κουφοντίνα, είπε ότι ο σύλλογος «Ως Εδώ»… υβρίζει τον Δημήτρη Κουφοντίνα, επειδή τον αποκαλεί δολοφόνο.

«Η ανακοίνωση αυτή έχω την εντύπωση ότι συντάχθηκε μάλλον για να εξυβρίσει τον απεργό, “δολοφόνο’ τον αποκαλεί, παρά για να στηρίξει το δικαίωμα του στη ζωή. Ήταν υβριστική, ήταν προσβλητική», υπογράμμισε η κυρία Κούρτοβικ, επιμένοντας ότι, από τη στιγμή που υπήρξε οριστική δικαστική κρίση και ο Δημήτρης Κουφοντίνας οδηγήθηκε στη φυλακή, θα πρέπει να αποκαλείται «κρατούμενος» και όχι «δολοφόνος».

Εγώ λοιπόν λέω να τον αποκαλούμε μελισσοκόμο, ούτε καν κρατούμενο... ή έστω άνεργο αντάρτη.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι τα 11 φορές ισόβια, επιβάλλονται σε μειλίχιους μελισσοκόμους. Αυτό το ξέρουν όλοι...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δρίτσας για 17 Νοέμβρη: Αναλαμβάνω την ευθύνη, ελλιπής η διατύπωσή μου, άφηνε περιθώρια παρερμηνειών