Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Μόσχα: Οι Μουσουλμάνοι θα χτίσουν τζαμί στο όνομα του Πούτιν

Μόσχα: Οι Μουσουλμάνοι θα χτίσουν τζαμί στο όνομα του Πούτιν

Στα ρωσικά και τα αραβικά ΜΜΕ άρχισαν να εμφανίζονται πληροφορίες ότι στη Μόσχα είναι δυνατόν να χτισθεί ένα τζαμί στο όνομα του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Αναφέρεται ότι η μουσουλμανική κοινότητα έκανε έκκληση στο Δήμαρχο της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν για την κατανομή γης για τη δημιουργία του τεμένους.

Οι Μουσουλμάνοι είπαν ότι ήθελαν να βαφτίσουν το νέο Τζαμί στο όνομα του Ρώσου προέδρου «τζαμί Βλαντίμιρ Πούτιν», για να επιζήσει το όνομά του στους αιώνες, όπως σημειώνει το Islam News.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της συνέλευσης του Ισλαμικού Κογκρέσου της Ρωσίας, Σαουκάτ Χατζή Αβιάσοφ οι μουσουλμάνοι στη Ρωσική Ομοσπονδία είναι «φιλο-Πούτιν» και πιστεύουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει την απόλυτη εξουσία.

Ο Αβιάσοφ κάλεσε, επίσης, τις θρησκευτικές οργανώσεις και όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από τη θρησκεία τους, να υποστηρίξουν τις πρωτοβουλίες του αρχηγού του κράτους καθώς και να υποστηρίξουν την έγκριση του νέου τζαμιού.

Σύμφωνα με τον Αβιάσοφ, ο Βλαντίμιρ Πούτιν, εστάλη στη Ρωσία από τον Παντοδύναμο να βάλει σε τάξη έναν κόσμο που βασιλεύει το χάος.

Ο πρόεδρος του Κοινού του Ισλαμικού Κογκρέσου στη Ρωσία, σημείωσε επίσης ότι οι μουσουλμάνοι δεν είναι μόνο υποστηρικτές του προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αλλά και πιστοί στρατιώτες του.

Απόδοση Βαλκανικό Περισκόπιο

Σχετικές ειδήσεις