Ο εορτασμός της επετείου του ΟΧΙ στη Μελβούρνη

Newsbomb

Με δοξολογία και κατάθεση στεφάνου θα τιμήσει την ιστορική επέτειο του «ΟΧΙ» το Ελληνικό Παράρτημα του R.S.L. (Sub Branch).

Πιο συγκεκριμένα, αύριο Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 στις 9:30 το πρωί θα τελεστεί δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Ευσταθίου (221 Dorcas Street, South Melbourne).

Στις 12 το μεσημέρι, μέλη του RSL και συμπάροικοι θα συναντηθούν στο Ελληνοαυστραλιανό Μνημείο στους κήπους Domain της Μελβούρνης (Birdwood & Anzac Ave., Domain Gardens). Λίγο αργότερα, στη 1 μ.μ. θα γίνει κατάθεση στεφάνου στο Shrine of Remembrance.

Στη συνέχεια ο κόσμος θα μεταβεί στην αίθουσα του ελληνικού παραρτήματος (14A Ferrars Place, South Melbourne) όπου θα παρατεθεί γεύμα.

Η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Εφέδρων Αυστραλίας θα τιμήσει την εθνική μας επέτειο 28η Οκτωβρίου 1940 την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου, με την καθιερωμένη δοξολογία στην ιερά μονή Παναγίας Άξιον Εστί, 7 Hartington Street, Northcote και ώρα 10 το πρωί.

Στη συνέχεια θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο παρακείμενο Μνημείο Πεσόντων. Μετά το πέρας των εκδηλώσεων αυτών, θα ακολουθήσει εορταστικό πρόγραμμα και πανηγύρι.

ΠΗΓΗ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved