Κρεμάστε τον παιδοκτόνο στο Σύνταγμα μαζί με τον «πατέρα» της μικρής Άννυ!

Newsroom Newsroom

Κρεμάστε τον παιδοκτόνο στο Σύνταγμα μαζί με τον «πατέρα» της μικρής Άννυ!

Στέλλα Εικοσπεντάκη | Όλες οι ειδήσεις: Ο Νίκος Συρίγος γράφει για το απάνθρωπο έγκλημα της 6χρονης Στέλλας από τον πατέρα της, αλλά και για τον έτερο παιδοκτόνο που σκότωσε και τεμάχισε τη μικρή Άννυ to 2015

SIRI

Tου Νίκου Συρίγου

Κάθε φορά που γράφω κάτι τέτοιο ελπίζω να είναι η τελευταία. Αλλά δεν είναι.

Δυστυχώς.

Έτσι ήλπιζα όταν έγραψα να επανέλθει η θανατική ποινή για τον τύπο που σκότωσε τη μικρή Άννυ.

Δεν θέλω καν να χρησιμοποιήσω τη λέξη πατέρας, γιατί αυτός ο τύπος αλλά και αυτός τώρα που σκότωσε το κοριτσάκι στην Αγία Βαρβάρα, δεν άξιζαν όχι να είναι αλλά ούτε καν να λέγονται ή να έχουν ακούσει έστω μια φορά τη λέξη «πατέρας».

Και φυσικά δεν τους αξίζει να ζουν. Και μην μου πείτε για πολιτισμούς ή τύψεις κλπ. γιατί αφενός μεν πάνω από τον πολιτισμό βρίσκεται η ανθρώπινη ζωή και πολύ περισσότερο η ζωή ενός παιδιού και καμία τύψη δεν ισοδυναμεί με τον θάνατο. Καμία.

Όπως δεν θέλω να ακούσω για τον άγραφο νόμο των φυλακών. Την μπέσα κλπ. που επικρατούσε κάποτε μέσα από τα κάγκελα.

Από τη στιγμή που ζει ακόμη ο δολοφόνος της Άννυ, αποδεικνύεται περίτρανα ότι ακόμη και στον σκληρό κόσμο της φυλακής, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Προς το χειρότερο. Έχουν προφανώς νερώσει πολύ το κρασί τους αυτοί που είναι μέσα και ανέχονται να κυκλοφορεί ανάμεσα τους, κάποιος που σκότωσε το παιδί του. Το παιδί του!

Για να τελειώνουμε, επειδή σε αυτά τα θέματα- να με συμπαθάνε οι πολιτισμένοι και οι προοδευτικοί- δεν παίρνουν... περικοκλάδες:

Αποβράσματα όπως αυτά, αν θέλουμε να προστατεύσουμε τον όποιο... πολιτισμό μας, πρέπει να τιμωρούνται με θάνατο. Και μάλιστα σε δημόσια θέα. Για να τον βλέπουν οι... επίδοξοι δολοφόνοι ή έστω βιαστές μικρών παιδιών. Όποιοι εν πάση περιπτώσει έχουν στο μυαλό τους να πειράξουν έστω μια τρίχα από τα παιδιά...

Πάρτε τους παρέα και τον έναν και τον άλλον και κρεμάστε τους στο Σύνταγμα!

Ούτως ή άλλως είμαστε... Αφρική σε άλλα θέματα. Ας γίνουμε και σε ένα για καλό!

Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό της δολοφονίας της μικρής Στέλλας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved