Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Εγώ τουλάχιστον έχω μείνει δυο χρόνια στο Αιγάλεω» - Ανατριχίλα!

Κώστας Τσιτούνας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος συνέστησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να μη μιλάει για τη φτώχεια και την ανεργία στο Κερατσίνι και στο Αιγάλεω - Γι' αυτά τα θέματα, προφανώς θα μιλάει μόνο ο Τζανακόπουλος που έχει... λιώσει σόλες στο πεζοδρόμιο.

Ώπα σύντροφε, δακρύσαμε!

Τα λες κι έτσι απότομα που μας πήρανε τα ζουμιά.

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει στο όνομα των ανέργων και των εργαζομένων στο Κερατσίνι και το Αιγάλεω. Δεν τις ξέρει αυτές τις περιοχές, δεν τις έχει δει ποτέ του», είπε ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε: «Εγώ τουλάχιστον έχω μείνει δύο χρόνια στο Αιγάλεω!».

Ράγισαν τα τσιμέντα.

Καλά, το Μητσοτάκη άστον απ' έξω... Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι είναι φτωχόπαιδο.

Εσύ όμως συντροφάκο, έτσι όπως στα έφερε η ζωή θα 'πρεπε να ανάψεις λαμπάδα: Από άεργος κομματικός υπάλληλος έφτασες υπουργός!!!

Το λες και θαύμα αυτό!

Δε γίνεται κάθε μέρα αδερφέ μου.

Διότι ψάχνω το βιογραφικό σου να βρω που έχεις εργαστεί εκτός από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και δε βρίσκω ούτε μισό ένσημο.

Και ξέρεις, οι συνομήλικοί σου στο Αιγάλεω ακόμα ψάχνουν κανα μεροκάματο των 300 και των 400 ευρώ.

Το βιογραφικό σου που είναι αναρτημένο στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ραγίζει καρδιές όταν διαβάζεται από ανέργους:

«Δημήτρης Τζανακόπουλος
(Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος)

Ο Δ. Τζανακόπουλος, γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα.

Είναι δικηγόρος, απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Τελείωσε μεταπτυχιακό στη Φιλοσοφία του Δικαίου στην ίδια σχολή και συνέχισε τις διδακτορικές του σπουδές πάνω στη Θεωρία του Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Κείμενά του έχουν δημοσιευθεί σε συλλογικό τόμο του Ινστιτούτου Πολιτικού Προβληματισμού "Νίκος Πουλαντζάς", στο περιοδικό "Law and Critique", στο περιοδικό Θέσεις, στην εφημερίδα "Αυγή" και σε άλλες εφημερίδες.

Διετέλεσε Γραμματέας της Νεολαίας Συνασπισμού από το 2005 ως το 2010. Το 2012 βρέθηκε στη θέση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, ενώ από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Νοέμβριο του 2015 ήταν Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού».

Εργασιακή εμπειρία: ΜΗΔΕΝ!!!

Το όνειρο κάθε ανέργου από το Αιγάλεω είσαι αξιαγάπητε Δημήτρη.

Αυτό δε που... σπάει κόκαλα είναι το σημείο που γράφεις: «Το 2012 βρέθηκε στη θέση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα»!!!

Μιλάμε για τρελό κλάμα.

«Βρέθηκε»!

Πώς λέμε διακτινίστηκε. Αυτό!

Επειδή λοιπόν σύντροφε οι πολίτες που διακτινίζονται από άεργοι σε υπουργοί είναι ελάχιστοι θα έπρεπε να είσαι πιο συγκρατημένος όταν μιλάς για τα παιδιά του Αιγάλεω και του Κερατσινίου.

Αυτά τα παιδιά σύντροφε, στα 35 τους έχουν ήδη αλλάξει 5 χαμαλοδουλειές και παλεύουν να πληρώσουν το νοίκι με δανεικά.

Εσύ Δημήτρη, είσαι στο ίδιο στρατόπεδο με τον Κυριάκο, μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις...

Θα μου πεις τι σου λέω τώρα... ψιλά γράμματα.

Πες ότι δεν τα 'πα. Έμπα στο υπουργικό αυτοκίνητο που σου πληρώνουν τα παιδιά από το Αιγάλεω και τράβα στο Χίλτον να απολαύσεις ένα αμερικανικό breakfast και μην ασχολείσαι με μικροαστικές ιδεοληψίες...

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved