Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ρεζίλι σε… εθνική εμβέλεια ο Παπαχριστόπουλος - Δείτε το βίντεο που τον «καίει»

Newsbomb

Θεωρείς ότι υπάρχει μια… κάποια σοβαρότητα στην πολιτική σκηνή της χώρας που ζούμε, ωστόσο έρχεται η πραγματικότητα να σε διαψεύσει πανηγυρικά - για μια ακόμη φορά!

Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ., Θανάσης Παπαχριστόπουλος, του οποίου η παραίτηση είχε προαναγγελθεί από την ημέρα ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή, έφτασε τελικά στο γραφείο του Νίκου Βούτση λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Νωρίτερα, είχε ισχυρισθεί στους δημοσιογράφους που τον αναζήτησαν ότι.... είχε χαλάσει το αυτοκίνητό του και γι' αυτό καθυστερούσε.

Ωστόσο, όπως ομολόγησε ο ίδιος μετά την συνάντησή του με τον πρόεδρο της Βουλής, ο κύριος Βούτσης τον παρακάλεσε να περιμένει πέντε ημέρες ακόμα, ώστε να ψηφιστεί από την Βουλή των Ελλήνων το Πρωτόκολλο Κύρωσης της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ!

Φαίνεται πως ο εξευτελισμός της Βουλής δεν έχει τέλος και πως πλέον όσα διαδραματίζονται θυμίζουν... κωμωδία!

Για να καταλάβετε, δείτε τι έλεγε ελάχιστες ώρες νωρίτερα σήμερα στην πρωινή εκπομπή του OPEN με τον Βαγγέλη Γιακουμή και την Αμαλία Κάτζου.

«Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα έχω παραδώσει την έδρα μου», είχε δηλώσει μόλις την περασμένη Τρίτη μιλώντας αποκλειστικά στο Newsbomb.gr και την Ευδοκία Μύτιλη.

Διαβάστε επίσης:

«Σεισμός» στην Αθήνα: Πασίγνωστη τραγουδίστρια στη σπείρα με την κοκαΐνη - Σοκάρουν τα ονόματα!

Συναγερμός στον ΣΥΡΙΖΑ: Η Μεγαλοοικονόμου έσπασε το «εμπάργκο» στον ΣΚΑΪ - «Ας με διαγράψουν»