BOMBER

Συμφωνία των Πρεσπών: Το Newsbomb.gr θα εξακολουθεί να το αποκαλεί κράτος των Σκοπίων

Συμφωνία των Πρεσπών: Το Newsbomb.gr θα εξακολουθεί να το αποκαλεί κράτος των Σκοπίων

Παρά τη θριαμβολογία της κυβέρνησης, των Κατρούγκαλων και των Κοτζιάδων και παρά τις υπογραφές περί «Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας» το Newsbomb.gr δηλώνει ξεκάθαρα στο αναγνωστικό κοινό του ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει αυτή την ονομασία, ούτε οποιαδήποτε άλλη που έχει το παράγωγο της Μακεδονίας

Σεβόμενο την Ιστορία του Ελληνικού Έθνους και της Μακεδονίας, το Newsbomb.gr αρνείται να αποδεχθεί την ύπαρξη Μακεδονικού Έθνους στα Βόρεια σύνορά μας.

Παρά τις συμφωνίες και τα πρωτόκολλα που υπέγραψε η κυβερνητική πλειοψηφία, το Newsbomb.gr ενημερώνει τους αναγνώστες του ότι θα εξακολουθεί να αποκαλεί το «μόρφωμα» των Βαλκανίων με το όνομα Σκόπια.

Το προτεκτοράτο που δημιούργησαν οι ΗΠΑ και η Γερμανία δεν έχει ουδεμία σχέση με την έννοια του Έθνους. Είναι ένα κατασκευασμένο κρατίδιο, συνονθύλευμα διαφόρων εθνοτήτων, Αλβανών, Σλάβων, Βουλγάρων, Τσιγγάνων, Τούρκων.

Διαβάστε επίσης:

Συμφωνία των Πρεσπών: Κανένα κουρελόχαρτο δεν μπορεί να επικρατήσει έναντι του λαού

Θυμίζουμε ότι ο Άρειος Πάγος με παλαιότερη απόφασή του έχει ήδη γκρεμίσει την συμφωνία των Πρεσπών.

Το Ανώτατο Δικαστήριο, με εισήγηση της πρώην νομικού συμβούλου του πρωθυπουργού, Βασιλικής Θάνου, έχει κρίνει και απορρίψει τους ισχυρισμούς για ύπαρξη μακεδονικής γλώσσας και εθνικής ταυτότητας που αποδέχεται σήμερα η κυβέρνηση Τσίπρα!

«Μακεδόνες ονομάζονται ανέκαθεν οι κάτοικοι της γνωστής από την αρχαιότητα περιοχής της ελληνικής Μακεδονίας, όπως αντίστοιχα ονομάζονται Θράκες οι κάτοικοι της Θράκης, Θεσσαλοί οι κάτοικοι της Θεσσαλίας κ.ο.κ., χωρίς να υπάρχει αντίστοιχα Θρακική ή Θεσσαλική Εθνικότητα. Επομένως, Μακεδόνες κατά την εθνικότητα δεν υπάρχουν και ούτε μπορούν να "δημιουργηθούν"»

«Δεν υπάρχει Μακεδονικό Έθνος και, κατά συνέπεια, μακεδονικός πολιτισμός και μακεδονική γλώσσα "MAKEDONCKI". Ούτε φυσικά υφίσταται στην Ελλάδα "μακεδονική μειονότητα". Είναι αυτονόητο ότι ένα μωσαϊκό εθνοτήτων δεν μπορεί, σε εξήντα χρόνια, να αποκτήσει εθνολογική οντότητα, στηριζόμενο σε χαλκευμένα ιστορικά στοιχεία».

Δείτε όλες τις τελευταίες ΕΙΔΗΣΕΙΣ από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr