ΤΩΡΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμφωνία των Πρεσπών: Κανένα κουρελόχαρτο δεν μπορεί να επικρατήσει έναντι του λαού

Συμφωνία των Πρεσπών: Κανένα κουρελόχαρτο δεν μπορεί να επικρατήσει έναντι του λαού

Μπορεί το μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ να βρήκε ακόμη οκτώ πρόθυμους και να περάσει την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών που είναι ενάντια στα Εθνικά μας συμφέροντα όμως κανένα νομοσχέδιο και καμία υπογραφή, οιουδήποτε «σταχανοβίτη» δεν μπορεί να ξεπεράσει τα θέλω και τα πιστεύω του λαού.

Καμιά συμφωνία δεν μπορεί να επικρατήσει επί των δικαίων του Έθνους και της Πατρίδας.

Καμιά συμφωνία δεν μπορεί να ταπεινώσει και να παραχαράξει τον Ελληνισμό και την Μακεδονία μας, χωρίς τη δική μας συναίνεση.

Η Μακεδονία επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων, όπως και η προάσπιση των εθνικών συμφερόντων.

Εκτός από τους 145 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκαν ακόμα οχτώ «ανδρείκελα» που βοήθησαν τον κ. Τσίπρα να προχωρήσει στα σχέδια του και να «τελειώσει» μια για πάντα με τη Μακεδονία μας.

Ποιοι είναι αυτοί;

Οι βουλευτές της πρώην Κ.Ο. του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Μαυρωτάς αλλά και ο Σπύρος Λυκούδης και ο Σπύρος Δανέλλης.

Ο διαγραφείς από το ΚΙΝΑΛ και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος φέρεται να… παζάρεψε την ψήφο του στη Βουλή με μια θεσούλα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ή με μια υπουργική καρέκλα, σε ενδεχόμενο ανασχηματισμό τις επόμενες ημέρες.

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, η υπουργός Πολιτισμού Έλενα Κουντουρά, αλλά και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ.

Η Μακεδονία μας πουλήθηκε. Και το ξεπούλημα έχει την υπογραφή αυτών των 153 βουλευτών.

Η Ιστορία και ο ελληνικός λαός θα τους κρίνει και μάλιστα πολύ σύντομα.

Γιατί η συμφωνία θα βάλει φωτιά στα Bαλκάνια;

Όσοι πιστεύουν ότι με την ψήφιση της συμφωνίας θα εδραιωθεί η ειρήνη στα Βαλκάνια προφανώς είναι αστοιχείωτοι και δεν έχουν πάρει μυρωδιά το μέγεθος της πληγής που ανοίγουν. Το ίδιο λάθος υπενθυμίζω έκανε και το 1992 η ελληνική κυβέρνηση όταν υπέγραψε τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας με αιματηρά αποτελέσματα… Και τότε και τώρα κομβικό ρόλο έπαιξε και παίζει η Γερμανία.

Μακεδονικό, Αλβανικό, Κόσσοβο, θεωρούνται από τους σοβαρούς ιστορικούς αλλά και τους διεθνείς αναλυτές ως ζητήματα ικανά για να βαφτεί με αίμα, για ακόμα μια φορά, η ευαίσθητη, πολύπαθη και αρκετά περίεργη πολυπολιτισμική βαλκανική χερσόνησος. Δυστυχώς η Ιστορία θα νικήσει το ψέμα. Σημειώνω ότι ο βασικότερος σύμμαχος των Σκοπίων είναι η Τουρκία. Η «μητέρα πατρίδα» των απανταχού αδελφών μουσουλμάνων της πάλαι ποτέ μεγάλης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, είναι ο πρώτος και μεγαλύτερος χορηγός σε οικονομικό, εμπορικό, εκπαιδευτικό και στρατιωτικό επίπεδο, των Σκοπίων.

Η τουρκική διπλωματία, κυρίως οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, χρησιμοποιεί τον υπέρμετρο αλυτρωτισμό των Σκοπίων έναντι της Αθήνας, ως σύμμαχο στα πάντα υπαρκτά και επικίνδυνα σχέδια της Τουρκίας για προσπάθεια αποσταθεροποίησης της Ελλάδας. Παράλληλα, δείτε ποιοι στηρίζουν τη συμφωνία και τον Ζάεφ. Οι Αλβανοί. Η δεύτερη σε μέγεθος πληθυσμιακή ομάδα της FYROM είναι οι πολίτες αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι αποτελούν το 1/3 του πληθυσμού της χώρας και συμμετέχουν με το αλβανικό κόμμα DUI στην κυβέρνηση Ζάεφ. Βγάλτε λοιπόν τα συμπεράσματά σας όταν τα Σκόπια θα πυροδοτήσουν τη φωτιά στο Κόσσοβο.

Τώρα ο Αλέξης τους είναι άχρηστος

Τη δουλειά την έκανε, ΟΚ. Και τώρα τι θα γίνει; Θα εξακολουθήσουν οι δανειστές να του παρέχουν εμπιστοσύνη; Δύσκολο. Μέχρι τον Οκτώβριο προφανώς και θα του δώσουν κάποιο τυράκι ως εύσημο για τις υπηρεσίες που προσέφερε μαζί με το Ζάεφ στην Ατλαντική Συμμαχία και στο Βερολίνο. Μην περιμένετε όμως ότι θα τον στηρίξουν στις επόμενες εκλογές. Οι ξένες δυνάμεις τους «καθάριζαν» τους συνεργαζόμενους, όταν τελείωναν την αποστολή τους. Και τούτο έχει αποδειχθεί ιστορικά. Ήδη τα πρώτα «νερά» των θεσμών έχουν αρχίσει με τις 120 δόσεις και με την προστασία της πρώτης κατοικίας. Και τα δυο έχουν παγώσει και έχουν μεταφερθεί προς συζήτηση μετά τις 15 Φεβρουαρίου. Ο Τσίπρας είναι σίγουρος ότι θα τον στηρίξουν μέχρι τέλους και την επομένη… Νεανική αφέλεια. Και απειρία. Τον έστυψαν σαν λεμονόκουπα. Πλέον τους είναι άχρηστος, θα βρουν άλλον Τσίπρα, διότι ξέρουν ότι ο Αλέξης είναι πλέον ανεπιθύμητος στη συνείδηση του λαού. Κάποιον θα φέρουν, έχουν πάντα κάβα οι φίλοι μας…

Σχετικές ειδήσεις