ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Άσσος στην «κωλοτούμπα» ο Ζάεφ: «Είμαστε Μακεδόνες που μιλούν τη μακεδονική γλώσσα»

Άσσος στην «κωλοτούμπα» ο Ζάεφ: «Είμαστε Μακεδόνες που μιλούν τη μακεδονική γλώσσα»

Τι κι αν ο ίδιος έβγαινε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα και υποστήριζε με περίσσιο θράσος ότι υπάρχει «μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα». Τι κι αν λίγες ώρες αργότερα έβγαινε η κυβέρνησή του να υποστηρίξει πως τα λόγια του είχαν παρερμηνευθεί. Ο Ζόραν Ζάεφ διεκδικεί επάξια τον τίτλο του μεγαλύτερου «κωλοτούμπα» πρωθυπουργού που έχουν γνωρίσει τα Σκόπια.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια δημόσιας συζήτησης στο Πανεπιστήμιο των Σκοπίων, ο κ. Ζάεφ έκανε άλλη μία… περήφανη κυβίστηση, αποδεικνύοντας ότι η αμετροέπεια και οι προκλήσεις δεν έχουν όριο!

Είπε, λοιπόν, ο Ζόραν Ζάεφ: «Ούτε εγώ, ούτε εσείς, ούτε τα παιδιά μας θα είναι Βορειομακεδόνες. Θα είμαστε Μακεδόνες, που μιλούν την μακεδονική».

Και συνέχισε: «Έχουμε ένα πρόθεμα, το “Βόρεια”, αλλά παραμένουμε Μακεδονία, δεν υπάρχει άλλη χώρα με αυτό το όνομα, υπάρχει Ελλάδα».

«Η συμφωνία επιτρέπει να γίνει σεβαστό το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης. Όποτε η ΕΕ απευθυνόταν σε εμάς, έλεγε: “Ο λαός σας” αντί “μακεδονικό” λαό. Και “η γλώσσα σας”, αντί για “μακεδονική” γλώσσα. Αυτό έγινε, πιθανόν, λόγω της άσκησης πίεσης από Έλληνες αξιωματούχους. Όλα αυτά ήταν μια ταπείνωση», συνέχισε ο Ζάεφ.

Κι επειδή ο ερίφης, ήθελε να μας το κάνει και πιο… λιανά, το ανέβασε όλο καμάρι και στο Twitter:

Τι λέει σε απλά ελληνικά; «Είμαστε Μακεδόνες και μιλάμε τη μακεδονική γλώσσα. Κανείς δεν μπορεί να μας αμφισβητήσει. Αλλά την ίδια στιγμή, θα πρέπει να αναρωτηθούμε: Τι αφήνουμε στα παιδιά μας; Ας είμαστε σώφρονες κι ας λάβουμε τις δέουσες αποφάσεις. Πιστεύω ότι παρέχεται στο έθνος μας ένα μέλλον».

Τι δεν καταλάβατε; Τι δεν αντιληφθήκατε ακριβώς, αδέρφια; Ο Ζόραν μάς λέει πλέον ότι δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία, εκτός από εκείνη της χώρας του! Κι όσο για το πρόθεμα «Βόρεια»; Άλλα λόγια ν’αγαπιόμαστε!

Οι δηλώσεις αυτές δεν είναι ενός τυχαίου. Είναι τα λόγια ενός πρωθυπουργού που έβαλε την υπογραφή του στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η υποκρισία έχει και όρια. Και, δυστυχώς, για τούτη τη χώρα, ο αμετροεπής Ζόραν τα έχει ξεπεράσει!

Κι αν δεν το πιστεύετε, τότε διαβάστε κι αυτό:

Πρόκληση: Ίδρυσαν ΜΚΟ για τη διδασκαλία της «μακεδονικής γλώσσας» στην Πέλλα (photos)

Διαβάστε επίσης:

Επέτειος Γρηγορόπουλου: «Πεδίο μάχης» τα Εξάρχεια για πολλές ώρες (pics+vids)