ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δείτε τι μπορεί να κάνει ένας πατέρας για το παιδί του (video)

Δείτε τι μπορεί να κάνει ένας πατέρας για το παιδί του (video)

Σχεδόν τα πάντα θα έλεγε κανείς με έναν πατέρα να φτάνει στο σημείο να βανδαλίσει το ίδιο του το αυτοκίνητο προκειμένου να προστατεύσει το γιό του.

Του Γιάννη Σκουφή

Η κουπέ BMW 3 που βλέπετε δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και είναι μία συνηθισμένη με σπορ περιποίηση και χαμηλοπρόφιλα ζαντολάστιχα.

Αν δείτε λίγο πιο προσεκτικά την φωτογραφία θα διαπιστώσετε πως χρειάζεται μία μικρή επισκευή αφού έχει σπασμένα παράθυρα και κάποια τσαλακωμένα σημεία που απαιτούν κάποιες ώρες δουλειάς από φαναρτζή.

Το συμβάν καταγράφηκε στο Logrono της Ισπανίας και αν νομίζετε πως η BMW έπεσε στο στόχαστρο κάποιου κλέφτη, τότε κάνετε λάθος. Την αστυνομία ειδοποίησαν κάποιοι περαστικοί που είδαν το αυτοκίνητο σε αυτή την κατάσταση και όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί είδαν να απομακρύνεται ένα SUV.

Ένα άλλο περιπολικό κατάφερε και αναγνώρισε τα άτομα που ήταν μέσα σε αυτό και ταυτοποίησαν δύο άτομα. Ο οδηγός ήταν ο πατέρας και ο συνοδηγός ο μεθυσμένος 32χρονος γιός του.

Ο πατέρας εξήγησε στις αρχές πως τσακώθηκε με τον γιο του και για να τον αποτρέψει από το να οδηγήσει μεθυσμένος πήρε μία τσάπα και έσπασε την BMW. Να, τι μπορεί να κάνει ο πατέρας για το παιδί του…