ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Ο Max Biaggi ήταν ο νικητής του SIC Supermoto 2014

MotoGP: Ο Max Biaggi ήταν ο νικητής του SIC Supermoto 2014

Ο «Mad» Max Biaggi κέρδισε τους αγωνιζόμενους των MotoGP και των Superbikes στην ετήσια διοργάνωση «SIC Supermoto».

Ο πρώην αναβάτης των MotoGP και των Superbikes, Max Biaggi, κατάφερε να πάρει τη νίκη στον ετήσιο αγώνα (διοργανώνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς) Supermoto που διεξάγεται στη μνήμη του Marco Simoncelli.

Η πίστα «Il Sagitario» φιλοξένησε για τρίτη χρονιά τα μεγάλα ονόματα από τα MotoGP και Superbikes στην «Sic Supermoto Day». Φέτος μαζί με τον «Super Sic» τιμήθηκε και ο Doriano Romboni, που έχασε τη ζωή του πέρυσι σε αυτή τη διοργάνωση.

Τα ζευγάρια (αναβάτες από τα MotoGP και τα Superbikes) αγωνίστηκαν για 58 γύρους (το νούμερο, που είχε στους αγώνες ο Marco) και οι Max Biaggi, μαζί με τον Mauno Hermeunen ήταν ταχύτεροι για 40δευτερόλεπτα των Andrea Dovizioso και Thomas Chareyre. Στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Leon Haslam / Luca Minutilli.

Πριν από τον αγώνα αντοχής των 58 γύρων, έγινε η «κόντρα» ανάμεσα στους αναβάτες MotoGP και Superbikes. Δύο ομάδες των τεσσάρων αναβατών αντιπροσώπευσαν τα δύο πρωταθλήματα . Οι Andrea Dovizioso, Mattia Pasini, Niccolo Antonelli και Matteo Ferrari ήταν στην ομάδα MotoGP ενώ οι Max Biaggi, Chris Iddon, Niccolo Canepa και Leon Haslam ήταν στην ομάδα των Superbikes. Τελικός νικητής ο Iddon εμπρός από τους Dovizioso και Biaggi.

Σχετικές ειδήσεις