ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Συγκέντρωση και πειθαρχία τα μυστικά της Ferrari

F1: Συγκέντρωση και πειθαρχία τα μυστικά της Ferrari

Ο Maurizio Arrivabene εξήγησε τους λόγους που η Ferrari επιστρέφει στις επιτυχίες και τις καλές εμφανίσεις.

Το νέο μονοθέσιο της Ferrari, η SF15-T έχει βελτιωθεί σημαντικά από το πτροηγούμενο. Η εμφάνισή της, και οι χρόνοι των οδηγών της, στις δοκιμές προετοιμασίας στη Χερέθ και τη Βαρκελώνη έδειξαν πως «παίζει» για τη δεύτερη θέση μαζί με τη Williams και τη Red Bull Racing.

Οι οδηγοί, Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen, είναι πολύ ευχαριστημένοι με τη δουλειά που έχει γίνει. Ο Φιλανδός, όταν συγκρίνει (σε δηλώσεις του) το περσινό με το φετινό μονοθέσιο είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Ο επικεφαλής της ομάδας, Maurizio Arrivabene, αναφέρει ότι η ομάδα έχει πιάσει τους στόχους που είχαν θέσει και αποκαλύπτει πως μυστικό της επιτυχίας είναι συγκέντρωση και πειθαρχία.

«Μπορώ να πω ότι έχουμε πιάσει τους στόχους μας. Η SF15-T συμπεριφέρεται όπως περιμέναμε. Ο Raikkonen, που έχει οδηγήσει το περσινό μονοθέσιο βλέπει βελτίωση κι ο Vettel είναι επίσης ευχαριστημένος. Ωστόσο παραμένουμε προσγειωμένοι διότι γνωρίζουμε ότι οι άλλες ομάδες δεν ξεκουράζονταν. Είναι ξεκάθαρο πως η Mercedes είναι στην κορυφή αλλά εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας. Αυτή τη στιγμή έχουμε μια εικόνα για το πού βρισκόμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά γνωρίζουμε πως όλοι είχαν διαφορετικά προγράμματα δοκιμών. Εμείς επικεντρωθήκαμε στο δικό μας με πειθαρχία. Συγκέντρωση και πειθαρχία νομίζω είναι τα κλειδιά της επιτυχίας. Μίλησα με την ομάδα και το έκανα σαφές» δήλωσε ο Ιταλός.

Σχετικές ειδήσεις