MEDIA

Survivor All Star: Ο Ασημακόπουλος ζητά εξηγήσεις για την ψηφοφορία - «Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο»

Survivor All Star: Ο Ασημακόπουλος ζητά εξηγήσεις για την ψηφοφορία - «Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο»
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος.
Glomex

Survivor All Star: Παράπονα από τους Μπλε έχει ο Γιώργος Ασημακόπουλος - «Ποιος είσαι Γκότση που θα κρίνεις ποιον θα ματσάρω;», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης.

H 10η εβδομάδα του Survivor All Star ξεκίνησε με νίκη των Κόκκινων, τον Γιώργο Ασημακόπουλο στον τάκο να απειλεί με αποχώρηση και τους Σπύρο Μαρτίκα, Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριο Πρίαμο να συνεχίζουν το ριάλιτι.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Γιώργος Ασημακόπουλος τα έχει βάλει με την ομάδα του, η οποία τον επέλεξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο, ο παίκτης του reality επιβίωσης ξέσπασε στο άκουσμα του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, και ανέφερε ότι θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Πήρα μια απόφαση. Θέλω να αποχωρήσω, πραγματικά. Θέλω να πάω πίσω στην Ελλάδα, δεν μπορώ να είμαι εδώ πέρα σε αυτή την παράσταση. Παιδιά, φεύγω. Δεν κάθομαι με τίποτα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν θέλω να κάτσω», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ωστόσο, μετά από διακοπή του συμβουλίου του νησιού, ο Γιώργος Ασημακόπουλος φαίνεται πως πείστηκε να συνεχίσει, αν και, όπως βλέπουμε και στο trailer του αποψινού επεισοδίου, εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δέχεται ψυχολογικό πόλεμο από τους συμπαίκτες του.

«Δύσκολο βράδυ το χθεσινό για μένα, ξύπνησα με τη σκέψη ότι είμαι εδώ για να παλέψω, είμαι μαχητής. Μου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο, με έχουν κάνει κάποιοι παίκτες να κλαίω. Θεωρώ ότι η οικογένεια μου που βρίσκομαι εδώ, δεν με έχει αγκαλιάσει, σαν να είμαι το παραπαίδι και να με έχουν πετάξει κάτω. Αν ο άλλος, βλέπεις ότι προσπαθεί να φέρνει πόντους, να κάνει δουλειές, δεν δημιουργεί εντάσεις δεν τον χτυπάς», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην κάμερα του Survivor All Star.

«Έχω τις επιχειρήσεις μου έξω, διαχειρίζομαι τόσους ανθρώπους, όλοι οι φίλοι μου με αγκαλιάζουν τόσο θερμά και δεν γίνεται εδώ κάποιοι παίκτες να πουλάνε τα πάντα. Αγκαλιάστε με, είμαι εδώ και μάχομαι για την ομάδα. Μία αγκαλιά θέλω, έναν καλό λόγο και μία εμψύχωση, μία καλή κουβέντα πριν πάω να παίξω. Είναι σαν να μην θέλουν να κερδίσω», συμπλήρωσε.

«Με βάζουν να παίξω με παίκτες που ξέρουν ότι το έχουν με το στόχο. Αλλά.. εγώ φταίω έπρεπε να έχω πατήσει πόδι και να έχω πει “Γκότση ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις ποιον θα ματσάρω; Πως κρίνεις με ποιον θα παίξω;”, είναι κάτι που ο κόσμος το έχει δει σίγουρα», τόνισε.

Nωρίτερα ο Γιώργος Ασημακόπουλος ζήτησε εξηγήσεις από την υπόλοιπη ομάδα για το γεγονός ότι τον ψήφισαν, ενώ οι Διάσημοι προσπαθούν να καταλάβουν το γιατί.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star - Σπαλιάρας: «Δεν έχει νόημα να μπω στο παιχνίδι, δεν έχω καμία πρώην μέσα»

Survivor All Star: Αλλάζει ώρα προβολής την Τετάρτη – Ποιος είναι ο λόγος

Survivor All Star - Spoiler (13/3): Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία και οι πέντε υποψήφιοι