3ος Παγκόσμιος Πόλεμος: Ο «νέος Νοστράδαμος» αποκαλύπτει πότε αρχίζει

Ο - κατά τη δήλωσή του - αστρολόγος δίνει τρεις πιθανές προσπάθειες για την έναρξη του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου
3ος Παγκόσμιος Πόλεμος: Ο «νέος Νοστράδαμος» αποκαλύπτει πότε αρχίζει
Αρχείου Associated Press
2'

Ο «Νέος Νοστράδαμος» Kushal Kumar, ο οποίος δηλώνει αστρολόγος που προβλέπει παγκόσμια γεγονότα «επέστρεψε» και αυτή τη φορά ισχυρίζεται πως έχει την έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου .

Ο Kushal Kumar, ισχυρίστηκε πως προέβλεψε ότι θα αυξηθούν οι εντάσεις μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, Βόρειας και Νότιας Κορέας, Ρωσίας και ΝΑΤΟ, δηλαδή όσες είναι ήδη γωστές...

Ο αυτοαποκαλούμενος «νέος Νοστράδαμος» επιστρατεύει τον βεδικό αστρολογικό χάρτη για να το κάνει. (Βασίζεται στην ινδουιστική κουλτούρα και υποτίθεται ότι είναι ένας «χάρτης του κάρμα μας» χρησιμοποιώντας πλανητική και αστρική ευθυγράμμιση).

Αυτή τη φορά το χρησιμοποίησε για να προβλέψει την ακριβή ημερομηνία που υποτίθεται ότι θα ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος - και τοποθετείται χρονικά όχι πολύ μακριά.

«Το 2024 προβλεπόταν να είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό σε σχέση με τις συνθήκες πολέμου σε hotspots σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα γύρω στις 8 Μαΐου – υποδείχθηκε ότι θα φέρει τη μεγαλύτερη κλιμάκωση σε πολεμικά μέτωπα όπως η Κορέα, η Κίνα-Ταϊβάν, η Μέση Ανατολή που περιλαμβάνει το Ισραήλ και άλλους και η Ουκρανία-Ρωσία, η οργή του ΝΑΤΟ θα μπορούσε να είναι «εκφραστείτε».

«Αναφέρθηκαν επίσης ορισμένες ενδείξεις ότι ηγέτες σε κρίσιμες περιοχές έχουν σοβαρό πρόβλημα υγείας ή παραιτούνται. Επιπλέον, αναφέρθηκε επίσης ότι ο τομέας των αερομεταφορών και ο τουρισμός επλήγη σοβαρά, ενώ σήμανε επίσης συναγερμό για συνωμοτικές ή παραπλανητικές περιστάσεις.

«Υπό το φως αυτών των λεπτομερειών, η εντύπωση που αποκτήθηκε είναι ότι κάποια καλά καθορισμένη ένδειξη συναγερμού είχε βρει μια αναφορά για καλύτερη φροντίδα και κατάλληλη στρατηγική για τους άνδρες που έχουν σημασία σε χώρες σε πόλεμο, άμεσα ή έμμεσα.

«Τώρα, η Τρίτη 18 Ιουνίου 2024 έχει το ισχυρότερο πλανητικό ερέθισμα για να προκαλέσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, αν και η 10η και η 29η Ιουνίου μπορεί επίσης να έχουν λόγο», αποκάλυψε τελικά ο Kushal Kumar.

Οι ισχυροί ισμοί έρχονται λίγες μέρες αφότου αξιωματούχοι του Ηνωμένου Βασιλείου ξεκίνησαν μια ιστοσελίδα για να πουν στους Βρετανούς τι πρέπει να εφοδιαστούν σε περίπτωση που ξεσπάσει πόλεμος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή