MEDIA

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το ταξίδι στην Αγγλία

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει το ταξίδι στην Αγγλία

«Κλείδωσε» η ομάδα που κερδίζει το μεγάλο έπαθλο στο Survivor All Star και ταξιδεύει στην Αγγλία!

Οι Μαχητές έχουν πάρει για τα καλά τα πάνω τους και αυτό αποδεικνύεται στους τελευταίους τρεις αγώνες, δύο ασυλίας και ένας με έπαθλο φαγητού.

Οι Διάσημοι από την άλλη προσπαθούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν τι πάει λάθος και δεν έχουν φέρει ούτε μια νίκη μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και το Πάρτι της ένωσης.

Ο αγώνας για το έπαθλο του ταξιδιού στην Αγγλία έγινε και σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές γνωρίζουμε ποια ομάδα θα ταξιδέψει προς την Ευρώπη για να δει από κοντά τον αγώνα της αγαπημένης ομάδας του Ατζούν, τη Χαλ.

Οι Μαχητές για ακόμα μια φορά φέρνουν νίκη και έτσι αποδεικνύουν ότι έχουν δυναμώσει σαν ομάδα. Κατακτούν το μεγάλο έπαθλο και ταξιδεύουν το Σάββατο στην Αγγλία!

Από την άλλη οι Διάσημοι μαζεύουν τα κομμάτια τους και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι γίνεται και χάνουν επί μια εβδομάδα.

Survivor All Star Spoiler: Ανατροπή με τους αγώνες ασυλίας - Αλλάζουν εκτάκτως τα σχέδια του Ατζούν

Μια τρομερή εβδομάδα έρχεται στο Survivor All Star με τους παίκτες να περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις και έπαθλα από τον Τούρκο παραγωγό.

Ωστόσο μερικές φορές τα σχέδια αλλάζουν στην πορεία και έτσι ο Ατζούν βρέθηκε προ εκπλήξεως και η ροή του παιχνιδιού δέχεται... ανατροπή στην ανατροπή!

Συγκεκριμένα, τη νέα εβδομάδα το πρόγραμμα των αγώνων θα άλλαζε. Θα παρακολουθούσαμε στις οθόνες μας δύο αγώνες ασυλίας αντί για τρεις, αφού οι παίκτες θα έκαναν δύο ταξίδια, ένα στην Αγγλία για να δουν αγώνα της ομάδας του, της Χαλ κι ένα στο Μαϊάμι, για να δουν αγώνα των Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Στην πορεία τα σχέδια άλλαξαν και δεν θα πραγματοποιηθούν και τα δύο ταξίδια, αλλά θα γίνει μόνο το ένα στην Αγγλία. Ο λόγος είναι... ο αποκλεισμός «σοκ» των Μπακς από τους Μαϊάμι Χιτ, με αποτέλεσμα να μην φτάσει η σειρά στο να διεξαχθεί το ματς στο Μαϊάμι.

Έτσι λοιπόν αντί για δύο αγώνες ασυλίας θα δούμε κανονικά τρεις με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν τα πάντα για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, την Κυριακή θα προβληθεί η πρώτη ασυλία, τη Δευτέρα θα παρακολουθήσουμε το ταξίδι στην Αγγλία, την Τρίτη θα γίνει η δεύτερη ασυλία και την Τετάρτη η τρίτη, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η ψηφοφορία αποχώρησης.