GOSSIP

Γρηγόρης Πετράκος: Χώρισε τελικά με τη Θεοφανία Παπαθωμά; Το unfollow και το κατηγορηματικό όχι

Γρηγόρης Πετράκος: Χώρισε τελικά με τη Θεοφανία Παπαθωμά; Το unfollow και το κατηγορηματικό όχι
GLOMEX.

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι Γρηγόρης Πετράκος και Θεοφανία Παπαθωμά πλέον ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους, ύστερα από 10 χρόνια σχέσης.

Φουντώνουν οι φήμες περί χωρισμού του Γρηγόρη Πετράκου και της Θεοφανία Παπαθωμά, λόγω ιδεολογίας και προβλημάτων που δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν.

Πάντως, Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος τηρούν σιγή ιχθύος, αφού δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη επισήμως. Το ζευγάρι μετρά 10 χρόνια κοινής πορείας, όμως, έπεσε ήδη το πρώτο… unfollow, σύμφωνα με το STAR.

Το κατηγορηματικό «όχι» Πετράκου σε συνεργάτη του

Συνεργάτες του Γρηγόρη Πετράκου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν στην Πάτρα, μίλησαν σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν στην κάμερα του ALPHA.

«Σήμερα κάτι άκουσα δεν ξέρω αν ισχύει, δεν έχω μιλήσει με τον Γρηγόρη καθόλου. Δεν έχω υπόψη μου τίποτα, πέραν από αυτό που άκουσα. Τελευταία φορά το περασμένο Σάββατο που βρέθηκε τελευταία ημέρα στο Χάραμα, ήταν φυσιολογικός. Αν είχαν χωρίσει νομίζω θα μου το έλεγε, δεν μου είπε κάτι. Εφέτος το καλοκαίρι, η Θεοφανία δεν ήρθε να τον δει», υποστήριξε ο ιδιοκτήτης του κέντρου.

Ωστόσο, ο επίσης συνεργάτης του στο κέντρο, αποκάλυψε ότι πριν από μία εβδομάδα τού είχε διαψεύσει πως χώρισε: «Πριν από μία εβδομάδα ήμασταν μαζί και επειδή έχουμε καλή σχέση και τα λέμε τον ρώτησα ευθέως. Η απάντηση ήταν κατηγορηματική. “Όχι”! Μάλιστα, συζητούσαμε ότι εδώ και δύο – τρεις εβδομάδες το διαδίκτυο έχει γεμίσει με αυτή τη φήμη.

Δεν είναι κάτι καινούριο αυτό που λέει το δημοσίευμα, αν γκουγκλάρετε θα το δείτε από πότε γράφεται. Προσωπικά, θα πιστέψω τον Γρηγόρη. Αυτός είναι ο άνθρωπος που γνωρίζω, όχι όσους γράφουν τα δημοσιεύματα. Κατά τα άλλα, ο χρόνος θα δείξει», τόνισε.

«Το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους»

Δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» μίλησε στον ALPHA και υπογράμμισε ότι «το δικό μου ρεπορτάζ δεν διαφέρει. Το μόνο που έχω να σας πως είναι ότι το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους. Οι δικές μου πληροφορίες, που έχω μιλήσει με φίλους τους, είναι ότι οι οικείοι τους θα προσπαθήσουν να τα ξαναβρούν, να βρουν την χρυσή τομή. Ωστόσο, μιλούν όλοι για οριστικό χωρισμό. Εφέτος δεν εμφανίσθηκε καθόλου στο Χάραμα».

Σχετικές ειδήσεις