GOSSIP

Δήμητρα Βαμβακούση: Έδειξε στο Instagram τι δώρο της πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Δήμητρα Βαμβακούση: Έδειξε στο Instagram τι δώρο της πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Η Δήμητρα Βαμβακούση επανήλθε στο Instagram της με ένα story. Στο συγκεκριμένο post, ανέβασε μία φωτογραφία από τα λουλούδια που της πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση περνούν τον έγγαμο βίο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι αναρτήσεις τους στα social media είναι σπάνιες και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι διαρκώς στο πλευρό της εγκυμονούσας συζύγου του.

Το βράδυ της Τρίτης 17 Οκτωβρίου, η Δήμητρα Βαμβακούση επανήλθε στο Instagram της με ένα story. Στο συγκεκριμένο post, ανέβασε μία φωτογραφία από τα λουλούδια που της πήρε ο σύζυγός της.

Πάνω στη φωτογραφία με τα ροζ και πορτοκαλί τριαντάφυλλα, έγραψε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Επειδή οι άνδρες πρέπει να είναι τζέντλεμεν. Ευχαριστώ τον δικό μου άνδρα».

Ο νικητής του «Survivor 2017» και η σύζυγός του, μια ημέρα μετά τον γάμο τους, έπεσαν σε μεγάλο πένθος.

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, η Δήμητρα Βαμβακούση κατέφυγε στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου έκανε μια ανάρτηση αποχαιρετώντας τη μητέρα του νέου συζύγου της.

«Ντανομάνα. Ενώ οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά προ πολλού άντεξες για να σε έχουμε μαζί μας την πιο ευλογημένη μας στιγμή. Τώρα καταλαβαίνω από που πήρε ο γιος σου. Μου λείπεις για όλα αυτά που ζήσαμε και όλα αυτά που δεν ζήσαμε. Θα κρατήσω αυτό που έλεγες όταν πόναγες πολύ και με χιούμορ: δεν θα του περάσει κάποια στιγμή θα βαρεθεί και θα φύγει. Με δίδαξες πολλά αλλά κυρίως έχω την ευχή σου διότι μου άφησες την πιο βαριά κληρονομιά. Να με αγαπάς» έγραψε στην ανάρτηση και μοιράστηκε μια φωτογραφία όπου ποζάρει μαζί της και με τον Γιώργο Αγγελόπουλου.