GOSSIP

Γιώργος Αγγελόπουλος: Φουντώνουν οι φήμες ότι η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος

Γιώργος Αγγελόπουλος: Φουντώνουν οι φήμες ότι η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος

Δημοσίευμα εφημερίδας γνωστοποιεί ότι η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος. Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα με τις φήμες για εγκυμοσύνη ωστόσο να φουντώνουν

Στις 24 Αυγούστου ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Την επόμενη ημέρα τη χαρά ήρθε να τους πάρει ο θάνατος της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη που είχε δώσει με τον καρκίνο.

Απο τη χαρά στη λύπη και από τη λύπη στη χαρά το ζευγάρι καθώς οι φήμες εγκυμοσύνης της Δήμητρας Βαμβακούση δείχνουν να επιβεβαιώνονται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Όταν το μοντέλο είχε ερωτηθεί στον γάμο του για εγκυμοσύνη, η ίδια ενοχλήθηκε λέγοντας: «Το έχω ξαναπεί. Δε θα ήθελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Και θα ήθελα να πω το εξής. Όταν ρωτάνε τέτοια πράγματα μια γυναίκα πρέπει να σκέφτονται πρώτα: αυτή η γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά; Θέλει να κάνει παιδιά; Είναι εντάξει αν της έχει τύχει, μπορεί να το διαχειριστεί; Έχει βοήθεια; Είναι μόνη της;»

Από την άλλη η Ειρήνη Κολιδά ήταν σίγουρη ότι η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος και είχε δηλώσει: «Να είναι πάντα καλά. Με το καλό και το μωράκι τους γιατί από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος. Να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Νομίζω είναι πασιφανές, έχει κοιλίτσα».

Το ζευγάρι κρατάει χαμηλούς τόνους όπως είχε κάνει και με τη σχέση τους και δεν έχει επιβεβαιώσει καμία φήμη περί εγκυμοσύνης.