GOSSIP

Βρισηίδα Ανδριώτου: Αποκάλυψε πώς θέλει να της κάνει πρόταση γάμου ο Μαρτίκας

Βρισηίδα Ανδριώτου: Αποκάλυψε πώς θέλει να της κάνει πρόταση γάμου ο Μαρτίκας

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε αρχικά πως ο σύντροφός της, Σπύρος Μαρτίκας, δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου

Στο εορταστικό επεισόδιο του παιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» που θα προβληθεί στις 17:30, στον ΣΚΑΪ, με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι συμμετείχαν παίκτες του Survivor All Star.

Οι Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου καλούνται να δείξουν της μαγειρικές τους ικανότητες.

Εκμεταλλευόμενος την παρουσία τους ο Μάρκος Σεφερλής πήγε την κουβέντα στον... γάμου, με την ίδια να περιγράφει την ιδανική πρόταση.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε αρχικά πως ο σύντροφός της, Σπύρος Μαρτίκας, δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου και πρόσθεσε: «Θέλω μια τυπική πρόταση γάμου, να γονατίσει, να το έχει ετοιμάσει όλο και να είμαστε μια χαρά», καθώς συνέχισε να δίνει οδηγίες στον συμπαίκτη της, Σπύρο, τι να κάνει για να πετύχει η συνταγή.

Η πρώην παίκτρια του Survivor συμπλήρωσε πως επιθυμεί έναν θρησκευτικό γάμο, για να φορέσει το νυφικό της κι ένα μεγάλο πάρτι για να διασκεδάσουν με τους φίλους τους. Ακόμα δεν γνωρίζει τι νυφικό θα επιλέξει όπως είπε, αλλά δεν θα προτιμήσει κάτι λιτό. «Μου στέλνει συνέχεια νυφικά» τόνισε αργότερα για τον σύντροφό της.