GOSSIP

Μαρίνα Σάττι: Η εκπρόσωπος της Κύπρου, Silia Kapsis έκλαψε για τον θάνατο του πατέρα της

SILIA
Alpha

Η Silia Kapsis, έκανε δηλώσεις για άλλο λόγο στην κάμερα του Alpha, χωρίς να γνωρίζει τον θάνατο του πατέρα της Μαρίνας Σάττι

Συγκινήθηκε η Silia Kapsis, η εκπρόσωπος της Κύπρου στη φετινή Eurovision όταν έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της Μαρίνας Σάττι.

Η Silia Kapsis, έκανε δηλώσεις για άλλο λόγο στην κάμερα του Alpha, χωρίς να γνωρίζει τον θάνατο του πατέρα της Μαρίνας Σάττι, και όταν το έμαθε σοκαρίστηκε.

«Πότε; Σήμερα; Δεν μπορώ να φανταστώ πως νιώθει. Είναι πολύ δύσκολο αυτό το πράγμα. Μόνο θέλω της να πω ότι “Μαρίνα Σάττι ο μπαμπάς σου σε κοιτάει σε προστατεύει και θα είναι μαζί σου”. Είναι δύσκολο πράγμα, πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει να πάει πάνω στη σκηνή και να το κάνει για τον πατέρα της» ανέφερε αρχικά η νεαρή τραγουδίστρια.

«Ό,τι θέλεις Μαρίνα είμαι εδώ. Ακολουθούμε η μία την άλλη στο Instagram και θα σκίσεις. Μιλάμε, νομίζω θα βρεθούμε, είναι πολύ καλή κοπέλα και ταλαντούχα. Στην οικογένειά μου είμαστε πολύ δεμένοι. Μόνο η μαμά μου κι εγώ είμαστε μαζί και με στηρίζει» πρόσθεσε.