Δείτε ποια διάσημη ηθοποιός έχει «πέσει στα πατώματα» για αρσενικό!

Δείτε ποια διάσημη ηθοποιός έχει «πέσει στα πατώματα» για αρσενικό!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Είναι μία γυναίκα που τυγχάνει της καθολικής αποδοχής από τον ανδρικό πληθυσμό. Ίσως η πιο προκλητική παρουσία της ελληνικής showbiz εδώ και πολλά χρόνια!

Ο λόγος για ποια άλλη; Μα φυσικά για την Βάνα Μπάρμπα!

Το απόλυτο sex symbol της δεκαετίας του '90, ο πόθος κάθε άντρα, η Βάνα Μπάρμπα, όπως λέει, όταν ερωτεύεται δίνεται ολοκληρωτικά. «Κάθε φορά ερωτευόμουν πραγματικά και ήμουν εκεί. Τον γάμο φοβόμουν, όχι τον έρωτα.

Τώρα δεν απορρίπτω την ιδέα του γάμου. Θα ήθελα πριν φύγω από τη ζωή να τα κάνω όλα. Και τώρα είμαι πιο έτοιμη. Εγώ ήμουν παιδί του έρωτα, δεν είχα σχέση με τη συντροφικότητα, την αγάπη. Βέβαια κι έχω πέσει στα πατώματα για έναν άνδρα. Αλλά όταν σήκωνα λίγο το κεφάλι, έφευγα. Την έννοια της αγάπης την κατάλαβα όταν γέννησα την κόρη μου. Ήμουν δειλή παλιότερα γιατί όταν αισθανόμουν ότι πάει η σχέση να γίνει συντροφιά, αγάπη, έφευγα» παραδέχεται.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso που ξεδιπλώνει κεφάλαια από τη ζωή της Βάνας Μπάρμπα, πήρε μέρος στα καλλιστεία όπου στέφθηκε «Μις Ελλάς», μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει αν κέρδιζε τη δωρεάν παραμονή της για ένα χρόνο στην Αθήνα».

Τα έπαθλα των καλλιστείων, εκτός από τον τίτλο και ένα συμβόλαιο για διαφημιστικό, ήταν επίσης ένα χρυσό περιδέραιο και μια γούνα. Αυτά πούλησε η Βάνα Μπάρμπα για να νοικιάσει ένα μικρό διαμέρισμα στο Κολωνάκι. Παράλληλα με τις πρώτες δουλειές στον χώρο της διαφήμισης, εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ. «Δεν έφταναν τα λεφτά και δούλευα στο ταμείο. Δεν ξέρω αν ήμουν υπόδειγμα υπαλλήλου, πάντως πρέπει να πω ότι ταμείο μου είχε μεγάλη ουρά» λέει. Ο Νίκος Περάκης της δίνει το «εισιτήριο» για τη συμμετοχή της στην κινηματογραφική ταινία «Βίος και πολιτεία».

Η μία δουλειά φέρνει την άλλη και το 1991 η Βάνα Μπάρμπα πρωταγωνιστεί στην ταινία «Μediteraneo» που παίρνει Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας. «Έπρεπε τότε να είχα φύγει για την Αμερική. Να το προσπαθούσα. Υπήρχαν ευκαιρίες. Με άγγιξε η τύχη κι εγώ της γύρισα την πλάτη... Όπως και με τις δουλειές που έκανα αργότερα στην Ιταλία. Έπρεπε να είχα μείνει εκεί. Τουλάχιστον στη γειτονική χώρα την ομορφιά τη σέβονται. Εδώ υπάρχουν κλισέ. Πλήρωσα το τίμημα της εντυπωσιακής ομορφιάς που είχα. Στους άνδρες προκαλούσα πόθο και στις γυναίκες φθόνο. Το έβλεπα, το ήξερα.»

PHOTO GALLERY