GOSSIP

Ryan Gosling και Eva Mendes: Ένας έρωτας που συνεχίζει να πληγώνει

Ryan Gosling και Eva Mendes: Ένας έρωτας που συνεχίζει να πληγώνει

Η είδηση πριν λίγες εβδομάδες πως ο Ryan Gosling είναι ζευγάρι με την Eva Mendes μας άφησε όλους κάπως παγωμένους και με μια απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μας.

Δεν είναι πως η Eva Mendes δεν είναι όμορφη γυναίκα, προς Θεού. Και ταλαντούχα ηθοποιό θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε. Αυτό που δεν μας κάθεται καλά, όμως, είναι πως δεν μπορούμε να διακρίνουμε την παραμικρή χημεία μεταξύ του γοητευτικού ηθοποιού και της Λατίνας σταρ. Κάτι δεν μας κολλάει.

Οι νέες φωτογραφίες, ωστόσο, που κυκλοφόρησαν σήμερα, δείχνουν άλλα. Ο Gosling και η Mendes -στη δεύτερη δημόσια εμφάνισή τους μαζί μετά από τη διασκεδαστική μέρα τους στη Disneyland, όπου και έγινε γνωστό το ειδύλλιό τους- βρίσκονται στο αμάξι του ηθοποιού για μια βόλτα στους ηλιόλουστους δρόμους του Hollywood, όταν κάποια στιγμή η Mendes δεν μπορεί να κρατηθεί και δίνει ένα παθιασμένο φιλί στο αγόρι της. Και φυσικά οι παπαράτσι ήταν εκεί για να το καταγράψουν.

Πριν από λίγες μέρες πάντως, ο Gosling είχε δηλώσει σε μια συνέντευξή του τον προβληματισμό του για τις χολιγουντιανές σχέσεις, παρά το γεγονός πως εδώ και ένα μήνα θεωρείται ζευγάρι με την Mendes.

Διαβάστε περισσότερα στο
queen.gr