MEN'S GUIDE

Χριστούγεννα: Πως να επιβιώσεις στο σπίτι του πεθερού σου

Χριστούγεννα: Πως να επιβιώσεις στο σπίτι του πεθερού σου

Ένας οδηγός για να κάνεις το χατίρι της γυναίκας σου και να αντέξεις στο σπίτι των γονιών της!

Ας είμαστε ξεκάθαροι. Τα Χριστούγεννα δεν είναι μόνο ψώνια, ποτά με τους φίλους σου και βόλτες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Υπάρχουν και υποχρεώσεις.

Η οικογένειά σου περιμένει αυτές τις μέρες προκειμένου να σε δει. Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου χαλαρώνουν και η επίσκεψη στο σπίτι των πεθερικών, είναι σχεδόν αναπόφευκτη.

Συζητήσεις όπως «Ακόμα όμως δεν είδαμε το εγγονάκι» θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Νιώθεις πως βλέπεις εφιάλτη; Μην απελπιστείς ακόμα. Ακολουθεί μίνι οδηγός με τα πράγματα που θα δώσουν μια έξοδο διαφυγής από όλα τα τρομακτικά σενάρια.
Τι πρέπει λοιπόν να έχεις μαζί στο –για πολλούς- σπίτι του... τρόμου; Πάρε χαρτί μια μολύβι και σημείωνε...

Δώρα!

Αν μιλάμε για πεθερικά, φρόντισε να είναι κάτι που θα αγαπήσουν πολύ. Θα περάσεις το... πεντάλεπτο του τρόμου από τις εκδηλώσεις αγάπης που θα εισπράξεις, όμως αν είσαι λίγο τυχερός η συνέχεια θα είναι ιδανική αφού θα το εκτιμήσουν και θα σταματήσουν οι συζητήσεις περί εγγονού. Α, η πεθερά θα σε φιλήσει κιόλας.

Ένα Tablet

«Με συγχωρείτε, έχω λίγη δουλειά». Μια φράση που έχει βγάλει κόσμο και κοσμάκι από δύσκολη θέση. Την ώρα που σε έχουν στριμώξει για τα καλά, πετάς τη μαγική πρόταση, ανοίγεις το tablet και σερφάρεις για λίγο στο ίντερνετ. Ο εφιάλτης θα συνεχιστεί αργότερα, όμως εσύ θα έχεις πάρει μια ανάσα. Αν η δουλειά σου δεν έχει να κάνει με Η/Υ προσποιήσου πως πρέπει να πας στην τουαλέτα και άνοιξέ το εκεί...

CD με τραγούδια που θα αγαπήσουν όλοι

Το ξέρω πως δεν είσαι ο τύπος που τραγουδάει «Ρούντολφ το ελαφάκι» και χαίρεται, όμως ήρθε η στιγμή να προσποιηθείς πως τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε γεμίζουν με αγάπη. Φυσικά, το ιδανικό είναι να το νιώσεις κιόλας, όμως δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Συστήνεται επίσης ένα cd με συλλογή από ελληνικά τραγούδια που γνώρισαν επιτυχία. (Ναι, ο Καζαντζίδης στην Ελλάδα πάει με όλα. Πόσο μάλλον με τα οικογενειακά τραπέζια).

Dvd με Χριστουγεννιάτικη ταινία

Ισχύει ότι και στο φαγητό. Όταν τρώμε (και βλέπουμε έργο) δε μιλάμε. Το έπιασες το υπονοούμενο έτσι;

Ένα φλασκί ουίσκι

Το πιο χρήσιμο εργαλείο. Είναι γιορτές και στην Ελλάδα αυτές είναι σχεδόν συνυφασμένες με το ποτό. Ωστόσο μετά το δεύτερο ποτήρι η πεθερά είναι σίγουρο πως θα σε ξορκίσει μη συνεχίζεις να πίνεις. Κλέψε λιγάκι, απομονώσου και απόλαυσε μια γουλιά από ένα Premium ουίσκι. Θα ζεσταθείς για τη συνέχεις. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η γυναίκα σου να οδηγεί.

Καλές γιορτές λοιπόν...

Σχετικές ειδήσεις