MEN'S GUIDE

Μάθε τι φρικάρει τις γυναίκες και απόφυγέ το!

Μάθε τι φρικάρει τις γυναίκες και απόφυγέ το!

Είναι μερικοί τύποι ανδρών που πραγματικά φρικάρουν τις γυναίκες όσο τίποτε άλλο. Για κάποιο λόγο αυτοί οι χαρακτήρες ανάβουν τα λαμπάκια των γυναικών και τρέχουν μακριά. Για καλό και για κακό τσέκαρε μήπως φέρνεις σε κανέναν από αυτούς. Ποτέ δεν ξέρεις...

Ο γιός της μαμάκας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εξοργιστικό και πιο αντιερωτικό από το να κάνετε συγκρίσεις με τη μαμά σας σε κάθε ευκαιρία.

Ο πορωμένος για οικογένεια. Αν συνηθίζετε να μιλάτε για τα παιδάκια που θέλετε να κάνετε μαζί της από τα πρώτα ραντεβού το πιο πιθανό είναι να μην υπάρξουν δεύτερα και τρίτα. Δεν εμπνέετε και πολλή εμπιστοσύνη σε μια γυναίκα αν αρχίζετε να μιλάτε για παιδιά πολύ γρήγορα.

Ο εθισμένος στο πορνό. Το πορνό μπορεί να σας αρέσει, αλλά πάρτε το απόφαση, οι γυναίκες ανησυχούν αν το αναφέρετε πολύ συχνά ή αν σας βρίσκουν συνέχεια κολλημένο σε έναν υπολογιστή να βλέπετε τσόντες.

Ο υπερ-καθαρός ή υπερ-βρωμιάρης. Στην πρώτη περίπτωση αν συνηθίζετε να κάνετε ντους πριν και μετά την πράξη, αν απολυμαίνετε τα πάντα αν είστε λίγο μικροβιοφοβικός χάνετε πόντους στην εκτίμησή της. Αν πάλι είστε του άλλου γκρουπ και θεωρείτε τρομερά ερωτικό το να κάνετε σεξ στην τουαλέτα των ΚΤΕΛ μαντέψτε; Πάλι χάσατε.

Σχετικές ειδήσεις