ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Release Athens: Αγγελάκας - Παυλίδης «έβαλαν» φωτιά στην Πλατεία Νερού!

Γιάννης Αγγελάκας
Ο Γιάννης Αγγελάκας στη σκηνή του Release Athens
Αλέξανδρος Γαστεράτος / Newsbomb.gr

Η πέμπτη ημέρα του Release Athens ήταν μια γιορτή της ελληνικής ροκ σκηνής.

Η ελληνική ροκ σκηνή έστειλε ηχηρό μήνυμα από τη σκηνή του Release Athens, το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιουνίου.

Πάνω από 10.000 άνθρωποι -κάθε ηλικίας- γέμισαν την Πλατεία Νερού για να απολαύσουν δύο κορυφαία ονόματα του εγχώριου ροκ, τον Παύλο Παυλίδη και τον Γιάννη Αγγελάκα, με τα προσωπικά τους σχήματα, τους Hotel Alaska και τους 100ο C αντίστοιχα, έχοντας τα πρόσφατα άλμπουμ τους στις αποσκευές τους.

Τη συναυλία άνοιξε το ανερχόμενο Παιδί Τραύμα, ενώ στις 20:30 που βγήκε ο Παυλίδης στη σκηνή έβαλε «Φωτιά στο λιμάνι» και στην Πλατεία Νερού με κομμάτια από την εποχή των Ξύλινων Σπαθιών αλλά και της προσωπικής του πορείας.

Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν κρατιόταν να συναντήσει ξανά «επιτέλους» το αθηναϊκό κοινό και ανέβηκε στο stage του Release Athens 10 λεπτά νωρίτερα από ό,τι ήταν προγραμματισμένο, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία με τους 100ο C.

Με ένα χορταστικό δίωρο πρόγραμμα και ένα encore με πέντε συνολικά τραγούδια, ο Αγγελάκας απογείωσε το κοινό και μας έβαλε όλους –μικρούς και μεγάλους- μέσα στο Magic Bus του για να μας ταξιδέψει μέσα σε μια ατμόσφαιρα γιορτής και χαράς που τόσο είχαμε ανάγκη να ζήσουμε και θα θυμόμαστε για καιρό...

Σχετικές ειδήσεις