ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Nick Cave μάγεψε το κοινό: 17 «κλικ» από την 2η ημέρα του Release Athens 2022

Nick Cave - Release Athens
Ο Nick Cave στη σκηνή του Release Athens
Νίκος Χριστοφάκης / Newsbomb.gr

O φωτογραφικός φακός του Νίκου Χριστοφάκη μάς μεταφέρει την ατμόσφαιρα της δεύτερης ημέρας του Release Athens 2022.

Μια μαγική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν χθες 15 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού για να απολαύσουν τον Nick Cave και τους The Bad Seeds στο πλαίσιο του Release Athens.

Η δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα με τους Fontaines D.C., μία από τις καλύτερες νέες μπάντες των τελευταίων, ενώ τη σκυτάλη πήραν οι υπέροχοι Mogwai, μία από τις κορυφαίες post-rock μπάντες του πλανήτη που μετράει 25 χρόνια πορείας.

Ο Nick Cave, πιστός στο ραντεβού του, ανέβηκε στην σκηνή στις 22:45 και για δύο ώρες μάγεψε αλλά και συγκίνησε το ελληνικό κοινό, ανανεώνοντας τους όρκους αγάπης μαζί του. Σε μια εμφάνιση που οι Έλληνες φαν θα θυμούνται για καιρό, ο Αυστραλός έδωσε τον καλύτερο εαυτό του. Αεικίνητος, απόλυτα σωματικός, επικοινωνιακός, αλλά και ανατριχιαστικός όταν τραγούδησε το Children ή το Ghosteen Speaks και το μυαλό όλων πήγε στο χαμό των δύο παιδιών του. Όσο για το setlist της βραδιάς, δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο, περιλαμβάνοντας νέα αλλά και all time classic αγαπημένα κομμάτια, με το Vortex μάλιστα να αποτελεί ένα από τα highlight της συναυλίας.

Ο φακός του Νίκου Χριστοφάκη αποτύπωσε όσα έγιναν τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ και μας μεταφέρει τη μοναδική ατμόσφαιρα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το Release Αthens για το Σάββατο 18 Ιουνίου με headliner τον Parov Stelar!



Σχετικές ειδήσεις