ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

20 «κλικ» από το ξεσηκωτικό πάρτι του Parov Stelar στο Release Athens!

Parov Stelar Release Athens
Ο Parov Stelar ξεσήκωσε το κοινό από το stage του Release Athens
Νίκος Χριστοφάκης / Newsbomb.gr

O φωτογραφικός φακός του Νίκου Χριστοφάκη μάς μεταφέρει την ξεσηκωτική ατμόσφαιρα της πιο χορευτικής ημέρας του Release Athens 2022.

Η τρίτη ημέρα του Release Athens μετατράπηκε σε ένα ξέφρενο πάρτι με τη διασκέδαση να χτυπάει κόκκινα! Ο Parov Stelar, headliner της τρίτης -πιο χορευτικής- ημέρας του φεστιβάλ, έκανε ακριβώς αυτό που μας είχε υποσχεθεί στην συνέντευξη του στο Newsbomb.gr. Να ιδρώσουμε από τον χορό!

Η διάθεση είχε ανέβει στα ύψη και ο χορός είχε ήδη ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα με τα beat των El Siciliano, Kevin de Vries και ARTBAT. Ο Αυστριακός παραγωγός που μετράει αρκετές εμφανίσεις στην Ελλάδα και έναν ιδιαίτερο δεσμό με την χώρα μας και το ελληνικό κοινό, ανέβηκε στη σκηνή στις 11 το βράδυ και απογείωσε ακόμα περισσότερο τον κόσμο, που είχε πλημμυρίσει την Πλατεία Νερού.

Από τη γνώριμη για εκείνον σκηνή του Release Athens, ο «βασιλιάς» του electro swing και η μπάντα του μας παρουσίασαν ένα ανανεωμένο σόου γεμάτο εντυπωσιακά visuals, παλαιότερα πασίγνωστα τραγούδια του όπως και κομμάτια από το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Moonlight Love Affair».

Ο φακός του Νίκου Χριστοφάκη μάς μεταφέρει τη μοναδική ατμόσφαιρα που ζήσαμε χθες στην Πλατεία Νερού, στο πιο ξεσηκωτικό live πάρτι του καλοκαιριού!




Σχετικές ειδήσεις