ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H Τζένα Ορτέγκα δεν θα είναι στο «Scream 7» - Ο λόγος που αποχωρεί

Τζένα Οργέγκα
Το 2024 φέρνει δουλειές με φούντες για την Τζένα Ορτέγκα
AP/φωτογραφία Αρχείου

Η έβδομη ταινία «Scream» μόλις έχασε και τις δύο πρωταγωνίστριές του.

Στο καστ του Scream 7 γίνεται «σφαγή» και μάλιστα ο Ghostface δεν έχει κουνήσει ούτε το δαχτυλάκι του. Οι τελευταίες πληροφορίες του Deadline θέλουν την Τζένα Ορτέγκα να αποχωρεί από την επόμενη ταινία του franchise και όλα αυτά λίγες ώρες μετά την ξαφνική απόλυση της Μελίσα Μπαρέρα από την παραγωγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ορτέγκα φέρεται να αποχωρεί οικειοθελώς από την ταινία λόγω έλλειψης χρόνου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η νεαρή ηθοποιός τον Απρίλιο του 2024 ξεκινά τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του Wednesday στο Netflix, τα οποία θα γίνουν στην Ιρλανδία, ενώ παράλληλα, μιας και η απεργία των ηθοποιών έχει λήξει, θα πρέπει να επιστρέψει στο σετ του Σκαθαροζούμη 2 και πάλι υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τιμ Μπάρτον.

Κάπως έτσι, το επόμενο Scream χάνει τις δύο πρωταγωνίστριές του, οι οποίες υποδύονταν τις αδερφές Σαμ και Τάρα Κάρπεντερ. Όπως έγινε γνωστό χθες, η Μελίσα Μπαρέρα απομακρύνθηκε από την παραγωγή λόγω των «αντισημιτικών» αναρτήσεών της σχετικά με τον πόλεμο στη Γάζα. Η 33χρονη Μεξικανή ηθοποιός, με δηλώσεις της, εξέφρασε ανοιχτά την υποστήριξή της στην Παλαιστίνη.

Η Spyglass Media Group, ανέφερε σε δήλωσή της για την απόλυση της ηθοποιού: «Η στάση της Spyglass είναι ξεκάθαρη: έχουμε μηδενική ανοχή στον αντισημιτισμό ή την υποκίνηση μίσους σε οποιαδήποτε μορφή, συμπεριλαμβανομένων ψευδών αναφορών σε γενοκτονία, εθνοκάθαρση, σε διαστρέβλωση του Ολοκαυτώματος ή οτιδήποτε ξεπερνά κατάφωρα τα όρια στη ρητορική μίσους».

Οι σεναριογράφοι της ταινίας καλούνται τώρα να διαμορφώσουν ανάλογα την ιστορία τους και η παραγωγή να βρει νέους πρωταγωνιστές, αν θέλει να βγει στα σινεμά το 2025 όπως ήταν προγραμματισμένο.

Διαβάστε επίσης

«Wednesday»: Μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν

H Τζένα Ορτέγκα δεν ήθελε να παίξει τη Wednesday και είχε λόγο

Τζόνι Ντεπ – Τζένα Ορτέγκα: Τι απαντά η ηθοποιός στις φήμες ότι έχουν σχέση