ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τζένιφερ Άνιστον: Πώς γυρίστηκε η γυμνή σκηνή της στο «The Morning Show» - Το παρασκήνιο

Τζένιφερ Άνιστον
Aν και «άβολη» σκηνή, η Τζένιφερ Άνιστον είπε ότι ένιωθε «προστατευμένη»
AP

Η Τζένιφερ Άνιστον είχα μια ολόγυμνει και ιδιαίτερα καυτή σκηνή στη σειρά «The Morning Show»

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε τα backstage πίσω από μια γυμνή και άκρως ερωτική σκηνή που είχε με τον ηθοποιό Τζον Χαμ στα γυρίσματα της σειράς The Morning Show, όπου πρωταγωνιστεί με τη Ρις Γουίδερσπουν.

Στο έκτο επεισόδιο - με τίτλο The Stanford Student - που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο, ο χαρακτήρας της Άνιστον (η ρεπόρτερ Alex Levy) παίρνει συνέντευξη από τον δισεκατομμυριούχο τεχνολογίας Paul Marks (Χαμ) στην έπαυλή του στο Χάμπτονς όταν η ατμόσφαιρα αρχίζει να ηλεκτρίζεται επικίνδυνα.

Στη συνέχεια η Alex και ο Paul βρίσκονται ολόγυμνοι πάνω στα ανάστατα σεντόνια του κρεβατιού, με την πρώην σταρ των Friends να είναι ξαπλωμένη πάνω στο σώμα του 52χρονου ηθοποιού. Αν και η σκηνή που είδαν οι θεατές στις οθόνες τους ήταν άκρως ερωτική, η Άνιστον είπε ότι η στιγμή ήταν ιδιαίτερα άβολη, όχι τόσο όμως ώστε να χρειαστούν τον λεγόμενο... συντονιστή οικειότητας για να τους καθοδηγήσει.

Eπίσης ανέφερε ότι ένιωθε «προστατευμένη» ειδικά επειδή παρούσα στο γύρισμα ήταν η σκηνοθέτρια Μίμι Λέντερ, ενώ ρόλο έπαιξε και η συμπεριφορά του παρτενέρ της.

«Ο Τζον ήταν τόσο κύριος, πάντα — εννοώ κάθε κίνηση, κάθε κόψιμο, με ρωτούσε συνέχεια "Είσαι καλά;" Ήταν επίσης όλο απόλυτα χορογραφημένο», εξηγεί η Άνιστον.

«Αυτή είναι η ομορφιά της Μίμι και του υπέροχου μοντέρ μας, η μουσική και ο φωτισμός. Επομένως, δεν προετοιμάζεσαι. Μας ρώτησαν αν θέλαμε έναν συντονιστή οικειότητας. Είμαι της παλιάς σχολή, οπότε ρώτησα "Τι σημαίνει αυτό;"».

«Είπαν: "Όπου κάποιος σε ρωτάει αν είσαι καλά", και απαντώ, "Σε παρακαλώ, αυτό είναι αρκετά άβολο!". Έχουμε ωριμάσει — μπορούμε να το διαχειριστούμε αυτό. Και είχαμε και τη Μίμι εκεί», ξεκαθαρίζει η ηθοποιός.

Επίσης, αναφερόμενη με αγάπη στον Χαμ, κάνει γνωστό ότι ήδη τον γνωρίζει «πολύ, πολύ καιρό». Συγκεκριμένα, όπως λέει, τους σύστησε ο Πολ Ραντ - ο οποίος ήταν μαζί της στις τελευταίες σεζόν του Friends ως ο φίλος της Phoebe, Mike Hannigan - πριν από 12 χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Τζένιφερ Άνιστον - Τζον Χαμ: Oι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν σε μια καυτή ερωτική σκηνή (vid)

Τα «φιλαράκια» αποχαιρετούν τον «Τσάντλερ» - Οι σπαρακτικές αναρτήσεις

Τζένιφερ Άνιστον: Μας δείχνει όλες τις φάσεις από τις οποίες έχουν περάσει τα μαλλιά της τώρα