SEX

Οι Ελληνίδες είναι πρωταθλήτριες σε αυτό το αλλόκοτο είδος σεξ και δεν έχουν καμία τύψη (video)

Οι Ελληνίδες είναι πρωταθλήτριες σε αυτό το αλλόκοτο είδος σεξ και δεν έχουν καμία τύψη (video)

Πρωταθλητισμό, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε ολόκληρη την Ευρώπη, κάνουν οι Ελληνίδες σε ένα είδος σεξ που αποκτά όλο και φανατικότερους θαυμαστές παγκοσμίως λόγω της ραγδαίας τεχνολογικής εξέλιξης.

Οι Ελληνίδες λοιπόν αγαπούν το… sexting και το κάνουν μάλιστα 2 έως 3 φορές την εβδομάδα, όχι μόνο από το σπίτι, αλλά και από την εργασία τους!

«Εκτός από τους δονητές και άλλα πλέον τεχνολογικά επιτεύγματα είναι ικανά να προκαλέσουν ερωτικό παροξυσμό. Τα κινητά τηλέφωνα έχουν μπει για τα καλά στην ερωτική μας ζωή, μέσω του sexting. Από τα πικάντικα μηνύματα μέχρι το κλείσιμο ενός ερωτικού ραντεβού, τα κινητά πλέον αποτελούν πύλη για τη σεξουαλική ικανοποίηση», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Δρ. Έρικ Άντερσον, καθηγητής σεξολογίας.

Και μπορεί σύμφωνα με τη σχετική έρευνα, το 87% των ανδρών στη χώρα μας επιδίδεται σε sexting έναντι του 81% των γυναικών, ωστόσο το ωραίο φύλο είναι αυτό που κατέχει τα πρωτεία στη Γηραιά Ήπειρο, με τη χώρα μας να «σκαρφαλώνει» συνολικά στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας.

Πέρα από το sexting ωστόσο, αρκετά δημοφιλής συνήθεια των Ελλήνων είναι και τα ακατάλληλα βίντεο με πρωταγωνιστές τους ίδιους ενώ κάνουν σεξ! Συγκεκριμένα, το 76% των ανδρών και το 68% των γυναικών έχουν πρωταγωνιστήσει σε «ροζ» βίντεο δικής τους παραγωγής όταν κάνουν sex με την ερωμένη/τον εραστή τους.

Το ποσοστό πέφτει… δραματικά στο 23% για τους άνδρες και στο 21% για τις γυναίκες όταν μπαίνει στη μέση (μεταφορικά) ο/η σύζυγος.

Ο Noel Biderman , Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της ιστοσελίδας που διεξήγαγε την έρευνα, σχολίασε μεταξύ άλλων: «… επί του παρόντος, η τεχνολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην απιστία. Ήταν σαφές ότι τα μέλη που συμμετείχαν στην έρευνα δεν αισθάνονται ένοχοι για τις πράξεις τους, αλλά οι περισσότεροι θεώρησαν ότι βελτίωσε πραγματικά το γάμο ή τη σχέση τους…».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα, από τα μέλη που έλαβαν μέρος, μόλις το 8 % των άπιστων γυναικών αισθάνεται ένοχο, αντιθέτως με το 25% των ανδρών. Παράλληλα, το 77% των Ελληνίδων δήλωσαν ότι η απιστία βελτίωσε το γάμο ή τη μακροχρόνια σχέση τους…

Και ένα βίντεο μπόνους για το πώς να το κάνετε σωστά! Το sexting…