ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια θα προσγειωθούν με την Πανσέληνο στους Ιχθύς

Αυτά τα ζώδια θα προσγειωθούν με την Πανσέληνο στους Ιχθύς

Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;

Η δεύτερη Πανσέληνος του Αυγούστου και Blue Moon, γίνεται στις 31/08, 04:35 ώρα Ελλάδας, στις 07° 25’ των Ιχθύων επηρεάζοντας, κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού, Ιχθύς, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες,γεννημένους τις τελευταίες μέρες του 1ου δεκαημέρου, καθώς επίσης κι όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και γύρω στην 7η μοίρα.

Πρόκειται για μια Πανσέληνο που δεν είναι καθόλου ρομαντική, καθώς πολύ κοντά της βρίσκεται ο Κρόνος στους Ιχθύς, που θα προσπαθήσει να μας κάνει πιο ρεαλιστές και πρακτικούς, προσγειώνοντάς μας άτσαλα στην πεζή πραγματικότητα.

Φυσικά και όλα τα ζώδια επηρεάζονται, ανάλογα με τον τομέα που πέφτει η Πανσέληνος στους Ιχθύς αλλά υπάρχουν κάποια που θα επηρεάσει περισσότερο. Ποια είναι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου η αλήθεια είναι ότι θα σε βασανίσει, καθώς θα προβληματιστείς αρκετά όσον αφορά στις σχέσεις σου. Δεν είναι στραβός ο γιαλός, εσύ στραβά αρμενίζεις και κάπου αυτό πρέπει να σταματήσει και στις συνεργασίες σου και σε ό,τι έχει να κάνει με το/η σύντροφό σου. Από την άλλη, με το κλίμα γενικά να μην είναι καλό, με δυσκολίες, εμπόδια, απαιτήσεις ή αποφυγή των περαιτέρω ευθυνών και δεσμεύσεων, δεν αποκλείεται να έρθει και το τέλος μιας επαφής με άτομο που είχατε έρθει αρκετά κοντά το προηγούμενο διάστημα. Δεν αποκλείεται και η πιθανότητα αλλαγής πλάνων, αλλά και να εμφανιστεί στο κάδρο ένα πρόσωπο που όμως θα είναι δύσκολο να σου ανοιχτεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr