Κωνσταντοπούλου: «Με ανθρώπους που έχουν παραβιάσει τη λαϊκή ετυμηγορία, δεν συζητάμε»

Όλα όσα ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον πρωθυπουργό αλλά και το κλείσιμο της Βουλής
Κωνσταντοπούλου: «Με ανθρώπους που έχουν παραβιάσει τη λαϊκή ετυμηγορία, δεν συζητάμε»
Αρχείου - Eurokinissi
2'

«Με ανθρώπους που έχουν παραβιάσει τη λαϊκή ετυμηγορία, δε συζητάμε» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ρωτήθηκε επίσης, αν της προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ μια καινούρια αρχή. Επ’ αυτού η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας απάντησε χαρακτηριστικά πως «εδώ δεν έχουμε ρομάντζο».

Στη συνέχεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε ότι μπορεί να ενημερώσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για διάφορα ζητήματα «που μπορεί να μην τα ξέρει» συμπληρώνοντας ότι «η Πλεύση Ελευθερίας δεν έγινε για να διαπραγματεύεται θέσεις και θώκους. Δεν ψάχνω καρέκλα».

Αμέσως μετά, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στην πρόσκληση που κάνει στους πολίτες να βρίσκονται στα θεωρεία της βουλής λέγοντας: «Θέλουμε οι πολίτες που τους έχουν στη γωνία οι διάφορες εξουσίες να είναι στο επίκεντρο και τους προσκαλούμε στη βουλή», εκφράζοντας ταυτόχρονα τη δυσαρέσκειά της για την ελάχιστη προσέλευση βουλευτών στο κοινοβούλιο την προεκλογική περίοδο.

«Είμαστε αντίθετοι να κλείσει η βουλή» καθώς όπως είπε διαβιβάστηκε χθες η δικογραφία για τα Τέμπη. Η επόμενη φάση, τόνισε, είναι η υπόθεση για τη συγκάλυψη να πάει στο ποινικό δικαστήριο ενώ σημείωσε ότι το κόμμα της θα συμμετάσχει στην προανακριτική επιτροπή.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε πως «Δεν γίνεται να μιλάνε για δυστύχημα» και υπογράμμισε ότι «υπάρχει ανοιχτή ανάκριση με ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, που γίνεται από εφέτη ανακριτή στη Λάρισα και μιλάνε για κακουργήματα»

«Η κυβέρνηση μας απαγορεύει να μιλάμε για έγκλημα. Δεν πρόκειται να κάνω ούτε πιθαμή πίσω», τόνισε και πρόσθεσε: «είμαι κοντά στις οικογένειες που δεν είμαι δικηγόρος τους. Θεωρώ προσωπική μου υπόθεση και αυτούς που εκπροσωπώ το κάνω αφιλοκερδώς».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που μετέβησαν στον Βόλο για συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών για το περιβάλλον τη στιγμή που όπως είπε «γυναίκες κινδυνεύουν». Ακολούθως εξέφρασε το ερώτημα αν ο πρωθυπουργός παραμείνει σήμερα στη βουλή όταν η ίδια θα έχει την ομιλία της. «Έχω κάνει 60 επίκαιρες ερωτήσεις αλλά δεν έχει απαντήσει σε καμία. Περισσότερο τον βλέπουμε στο tiktok παρά στη βουλή» είπε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή