ΚΟΣΜΟΣ

Στη φυλακή οι δράστες της φρικιαστικής επίθεσης σε παράλυτο

Στη φυλακή οι δράστες της φρικιαστικής επίθεσης σε παράλυτο

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι δράστες της φρικιαστικής επίθεσης στον 25χρονο Andrew Thornton που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Ο άτυχος νέος ποδοπατήθηκε από τρία άτομα ηλικίας 19 έως 24, ενώ είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του στην περιοχή Hebburn της Αγγλίας. Αφού μάλιστα δέχθηκε επανειλημμένως κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα, έμεινε αναίσθητος μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ένας από τους δράστες της απρόκλητης επίθεσης, ο Liam Chisholm εντοπίστηκε μετά από έκκληση που απηύθυνε η οικογένεια του θύματος μέσω Facebοok.

nvbnvnv

«Υπέφερε από εγκεφαλική παράλυση και μαθησιακές δυσκολίες και ως εκ τούτου, ήταν εξαιρετικά ευάλωτος. Εσύ και οι άλλοι δύο του επιτεθήκατε χωρίς λόγο. Είδα φωτογραφίες και είχε πατημασιές στο πρόσωπό του. Διαπράξατε ένα φρικτό αδίκημα και πρέπει να πληρώσετε», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας στον κατηγορούμενο κατά τη διάρκεια της δίκης, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης απέδωσε την επίθεση στην ταραγμένη παιδική ηλικία του δράστη και στο σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει.

Ο Andrew Thornton, πάντως, αν και δεν υπέστη καμία μόνιμη βλάβη, φοβάται πλέον να βγει μόνος του από το σπίτι.
Η φωτογραφία του έγινε shared περισσότερες από 16.000 φορές στο Facebook…

Διαβάστε ακόμα:

Απόπειρα αυτοκτονίας εν πτήσει