ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 - Νέα επίθεση Σταμάτη κατά Τσίπρα

Εκλογές 2015 - Νέα επίθεση Σταμάτη κατά Τσίπρα

«Τέτοιου είδους πρακτικές μόνο στη Βόρεια Κορέα του Κιμ Γιονγκ Ουν μπορεί κανείς να συναντήσει», δήλωσε ο Δημήτρης Σταμάτης, με αφορμή την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα ότι προτίθεται να ενοποιήσει και να ελέγξει προσωπικά όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και τις ανεξάρτητες Αρχές.

Ο υπουργός Επικρατείας κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για αλαζονεία, σημειώνοντας πως ο κ. Τσίπρας ουσιαστικά προτίθεται να κομματικοποιήσει και να κατευθύνει τη δράση όλων αυτών των μηχανισμών που από το Σύνταγμα και τους νόμους διαθέτουν αυτοτέλεια για να προστατεύουν από τις αυθαιρεσίες της πολιτικής εξουσίας.

«Νέες αναφορές από τον ΣΥΡΙΖΑ για χρεοκοπία»

Στο μεταξύ, ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας πριν προλάβει να τελειώσει την ομιλία του στο συνέδριο του κόμματός του, πήρε απάντηση από τον στενό του συνεργάτη και υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πριμικήρη σύμφωνα με τον οποίο υπάρχουν δύο δρόμοι: Της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και της κωλοτούμπας που ποτέ, όπως είπε, δεν πρόκειται να ακολουθήσουν και ο δεύτερος δρόμος είναι αυτός της χρεοκοπίας.

«Ποιος λοιπόν νεκρανασταίνει το ζόμπι του Grexit; Ποιος τροφοδοτεί την προπαγάνδα του τρόμου; Ποιος αποκαλύπτει την ύπαρξη του σχεδίου Β' για τη χώρα που προσπαθεί να αποκρύψει ο κ. Τσίπρας;», τόνισε ο κ. Σταμάτης.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Τwitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις