ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έκκληση από την Ελληνική Αστυνομία - Αναγνωρίζετε αυτούς τους κακοποιούς; (pics)

Έκκληση από την Ελληνική Αστυνομία - Αναγνωρίζετε αυτούς τους κακοποιούς; (pics)

Τις φωτογραφίες των μελών της σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα και πεζούς στο κέντρο της Αθήνας έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ.

Τα μέλη της σπείρας «στόχευαν» κυρίως διερχόμενους πεζούς, τουρίστες - επισκέπτες και σταθμευμένα οχήματα, αφαιρώντας χρήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Ως προς τον τρόπο δράσης τους, για τις ληστείες και κλοπές σε βάρος πεζών, λειτουργούσαν με «ομάδες κρούσης», από τουλάχιστον τρία άτομα με συγκεκριμένους ρόλους.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των μελών της σπείρας στην παρακάτω gallery:

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και για τη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542, 210-8695537 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη στην Κιβωτό του Κόσμου: Βαρύ πένθος για τον πατέρα Αντώνιο

Κοινωνικό μέρισμα: Πόσα χρήματα θα πάρουν οι δικαιούχοι

Σχετικές ειδήσεις