ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βιασμός 14χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τα στοιχεία που σοκάρουν - Αρνούνται τα πάντα οι 7 κατηγορούμενοι

Βιασμός 14χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τα στοιχεία που σοκάρουν - Αρνούνται τα πάντα οι 7 κατηγορούμενοι

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 14χρονης στη Θεσσαλονίκη

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως, προσπαθούν να «ξετυλίξουν το κουβάρι» της αποτρόπαιας πράξης που φέρεται να έχει ως θύτες επτά ανηλίκους, ηλικίας από 13 έως 17 ετών, και ως θύμα μία 14χρονη κοπέλα.

Συγκεκριμένα, οι ανήλικοι φέρονται να βίασαν ομαδικά μια 14χρονη μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Περαία της Θεσσαλονίκης.

Τα στοιχεία που ήρθαν στο φως, ανέφερε η ίδια η μαθήτρια, μετά από την καταγγελία που έκανε μαζί με την μητέρα της στο Τμήμα Ασφάλειας Θερμαϊκού, με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι φερόμενοι δράστες του βιασμού της και να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε την κράτηση τους ωσότου περάσουν από το γραφείο του Ανακριτή την προσεχή Δευτέρα.

Σύμφωνα με την 14χρονη, το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης όταν η ίδια μετέβη σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην Περαία, όπου βρισκόταν ένας συνομήλικός της με έξι ακόμη φίλους του, με τον οποίο φέρεται να είχε δώσει ραντεβού εκεί.

Aρχικά, στο σχολείο βρίσκονταν συνολικά 15 άτομα, αλλά εν συνεχεία οι 8 έφυγαν και τότε κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς η συμπεριφορά τους ήταν περίεργη. Όταν η 14χρονη ζήτησε να φύγει δεν την άφησαν και την απείλησαν.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη δικογραφία.«Κατά την παραμονή τους στο σημείο, οι δράστες την εξανάγκασαν με χρήση βίας και χωρίς τη συναίνεση της σε ασελγείς πράξεις και θωπείες των απόκρυφων σημείων του σώματος της για ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας τους, γεγονός που πραγματοποιήθηκε χωρίς όμως να την αναγκάσουν σε συνουσία». Αμέσως ενημερώθηκε ο εισαγγελέας που διέταξε τη σύλληψη των παιδιών.

Η 14χρονη μίλησε στην κολλητή της για τον Γολγοθά που έζησε

Η 14χρονη μετά από την φρικτή εμπειρία που φέρεται να είχε, έφυγε από το σχολείο και πήγε στην κολλητή της, στην οποία περιέγραψε όσα πέρασε στο σχολείο της, λέγοντάς της ότι ντρεπόταν να μιλήσει στους γονείς της. Η φίλη της, αποκάλυψε στους δικούς της, τον εφιάλτη που έζησε και η 14χρονη πήγε το απόγευμα της Τετάρτης στο Τμήμα Ασφαλείας Θερμαΐκού μαζί με τη μητέρα της και κατήγγειλε το συμβάν.

Αρνούνται τα πάντα οι 7 κατηγορούμενοι

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι που κατηγορούνται φέρεται να αρνούνται τα πάντα.

Με βάση την καταγγελία δεν υπήρξε γενετήσια πράξη με την έννοια της συνουσίας, δηλαδή της εξαναγκαστικής ερωτικής πράξης, παρά μόνο κάποιες άλλες πράξεις που η εισαγγελία έκρινε ίσης βαρύτητας και για αυτόν τον λόγο ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα του βιασμού και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Επίσης είναι πολύ σημαντικό οτι δεν υπήρξαν όπλα ή μαχαίρια στην κατοχή των νεαρών παρά τα όσα αναφέρθηκαν έως τώρα.

Οι ανήλικοι κρατούνται σε αστυνομικό τμήμα μέχρι την Δευτέρα που θα απολογηθούν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Δραματική έκκληση Γώγου - «Θυσίες για ένα με δυο μήνες ακόμη»