ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκάρει το θύμα του σωματέμπορα αστυνομικού: «Φοβόμουν ότι θα με σκότωνε, με απείλησε με όπλο»

Σοκάρει το θύμα του σωματέμπορα αστυνομικού: «Φοβόμουν ότι θα με σκότωνε, με απείλησε με όπλο»
PIXABAY.

Η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της δύο φορές ώστε να γλιτώσει από τον εφιάλτη που καταγγέλλει ότι ζούσε στα χέρια του αστυνομικού

Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για την δράση αστυνομικού, ο οποίος όπως ανέφερε πρώτο το Newsbomb.gr, συνελήφθη με την κατηγορία της σωματεμπορίας και του βιασμού εις βάρος μιας 34χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο αστυνομικός συνελήφθη, από άνδρες του Εσωτερικών Υποθέσεων, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες έπειτα από μια αστραπιαία και κινηματογραφική επιχείρηση, που έγινε στην «καρδιά» του Γκύζη. Ο αστυνομικός κατηγορείται για σωματεμπορία και βιασμό.

Έπειτα από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις του Newsbomb.gr για τα όσα εφιαλτικά βίωσε στα χέρια του αστυνομικού η 34χρονη, νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για το μοναδικό θύμα.

Όπως αναφέρει το STAR, δεύτερη γυναίκα, με καταγωγή από τη Ρουμανία, κλήθηκε από την ανακρίτρια για να δώσει κατάθεση σχετικά με την υπόθεση. Η συγκεκριμένη εργαζόταν μαζί με την 34χρονη στο κέντρο της Αθήνας, ενώ εκτιμάται ότι έζησε τον ίδιο εφιάλτη με την 34χρονη.

«Έχω δύο παιδιά, με απειλούσε με όπλο», λέει η 34χρονη για τον αστυνομικό

«Δεν είμαι καλά. Τώρα πάω να κάνω μπάνιο και πάω στον ψυχολόγο, γιατί δεν είμαι καλά», ήταν τα πρώτα λόγια της 34χρονης γυναίκας από το Καμερούν στο STAR και στη συνέχεια, διηγήθηκε το προσωπικό της δράμα.

Η 34χρονη είναι μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 9 και 13 ετών, τα οποία βρίσκονται στη χώρα της και έχει πάνω από τέσσερα χρόνια να τα δει. Με τον αστυνομικό γνωρίστηκαν στην Ομόνοια, σύμφωνα με όσα λέει η ίδια.

«Έχω μεγάλη ιστορία. Έφυγα από την πατρίδα μου γιατί είχα μεγάλο πρόβλημα. Στην Ελλάδα είμαι μόνη μου. Ήρθα πριν τέσσερα χρόνια. Αυτός που ήταν μαζί μου τα ήξερε όλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί μου έκανε και αυτό το κακό, αφού ήξερε την ιστορία μου», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Αυτά που άκουσες, αυτά έγιναν. Είδα χθες τη μητέρα του να μιλάει να λέει ψέματα ότι δε με ξέρει. Την ήξερα, αλλά δε μιλούσα κάθε μέρα μαζί της. Αυτή λέει ψέματα, αλλά έβαζε το παιδί της να μου ζητάει λεφτά. Αυτός μου το είπε ότι η μητέρα του ζητάει λεφτά συνέχεια. Άκουσα αυτά που είπε χθες που έκλαιγε. Όλα είναι ψέματα. Και το παιδί της λέει ψέματα».

Στη συνέχεια, η 34χρονη αναφέρθηκε στις απειλές που φέρεται να δέχθηκε από τον αστυνομικό που υποστηρίζει ότι τη βίαζε και την εξέδιδε. Όπως είπε, συχνά την απειλούσε και με όπλο: «Φοβόμουν πάρα πολύ ότι θα με σκότωνε. Ήθελα να αυτοκτονήσω. Μου είχε βγάλει και όπλο και με απείλησε».

«Θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες που είναι σαν εμένα να μην κλείνουν το στόμα. Πρέπει να μιλάτε. Όχι “κάτσε ήσυχη”. Πρέπει να μιλάνε. Εγώ δεν ήξερα ότι ο κόσμος μπορεί να με βοηθήσει, ούτε εσένα δεν ξέρω. Αλλά βλέπω πως με παίρνουν τηλέφωνο συνέχεια και με ρωτάνε πώς είμαι και αν χρειάζομαι βοήθεια. Η Ελλάδα δεν είναι δική μου πατρίδα, αλλά βλέπω ότι υπάρχει και καλός κόσμος που θέλει να με βοηθήσει», ολοκλήρωσε η 34χρονη.

«Θα σε σκοτώσω», έλεγε ο αστυνομικός στην 34χρονη

Την ίδια ώρα είναι ανατριχιαστικά όσα αποκαλύπτεται ότι έλεγε ο αστυνομικός στην πρώην σύντροφό του από το Καμερούν, ο οποίος την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει και πώς θα πέταγε κάπου το πτώμα της ώστε να μην την εντοπίσει κανείς.

Μάλιστα, ο αστυνομικός έπαιρνε καθημερινά 50 ευρώ από το θύμα ενώ μια φορά της απέσπασε 3.000 ευρώ. Παράλληλα, την πήγαινε σε ερωτικά ραντεβού ακόμα και εν ώρα υπηρεσίας.

Ενώ σύμφωνα κατάθεση που έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ για τη δράση του αστυνομικού, υπάρχει άτομο που τον έχει δει 50 φορές να του δίνει χρήματα η 34χρονη και ενώ μάλιστα εκείνος φορούσε τη στολή του.

Προθεσμία πήρε ο αστυνομικός που κατηγορείται για σωματεμπορία - Θα απολογηθεί σήμερα

Όταν συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων δήλωσε πως θέλει να τηρήσει το δικαίωμα της σιωπής και πως ότι έχει να πει θα το πει ενώπιον της δικαιοσύνης και μόνο. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες.

Μάλιστα όταν οι αστυνομικοί προχώρησαν σε κατ' οίκον έρευνα στο σπίτι - βασανιστήριο - όπως καταγγέλλει η κοπέλα - εκείνος στην αρχή ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος. Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς αν θέλει να τους παραδώσει οποιοδήποτε αντικείμενο που κατέχει παράνομα εκείνος απάντησε πως δεν έχει τίποτα, ενώ όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί αν έχει κρύψει χρήματα στο σπίτι εκείνος πάλι απάντησε αρνητικά.

Το δωμάτιο και οι αντιφάσεις

Όμως, στο διαμέρισμα της οδού Μομφεράτου υπήρχε ένα δωμάτιο στο οποίο είχε πρόσβαση μόνο ο ίδιος και απαγόρευε στην κοπέλα να μπει σε αυτό. Όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να το ελέγχουν εκείνος τους ζήτησε... να μην το αναστατώσουν γιατί είχε μέσα προσωπικά αντικείμενα και εργαλεία όμως μέσα στο δωμάτιο ήταν και η κρύπτη με τα λεφτά όπως αποκαλύφθηκε.

Μόλις οι αστυνομικοί τον ρώτησαν πώς βρέθηκαν τα προσημειωμένα χρήματα κρυμμένα σε ειδική θήκη στον καναπέ, εκείνος τα έριξε στο θύμα. Είπε πως ίσως τα έβαλε εκείνη σε αυτό το σημείο ερχόμενος όμως σε αντίθεση με τα όσα είχε πει λίγα λεπτά πριν ότι είχε μόνο εκείνος πρόσβαση στο χώρο.

Στην ανακρίτρια ένα ακόμα θύμα

Σε βάρος του αστυνομικού υπάρχει μέχρι τώρα μια επίσημη καταγγελία όμως πληροφορίες που έφτασαν στην ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για μια ακόμη γυναίκα η οποία έχει ήδη κληθεί από την ανακρίτρια και θα καταθέσει το πρωί της Πέμπτης. Επίσης πρώην σύντροφος του αστυνομικού τον είχε καταγγέλλει στο παρελθόν για βίαιη συμπεριφορά. Οι συνάδελφοι του που τον γνώριζαν έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό και αναμένουν την απόφαση της δικαιοσύνης.

Αυτήν την απόφαση αναμένει να ακούσει και το 34χρονο θύμα το οποίο προσπαθεί να διαγράψει από το μυαλό της τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε και τις απειλές του. Φέρεται να της είχε πει πως «θα πετάξω το πτώμα σου για να μην σε βρει κανείς». Όσες φορές το θύμα του έλεγε ότι θα τον καταγγείλει, εκείνος - σύμφωνα με την ίδια - της απαντούσε πως κανείς δεν θα την πιστέψει και πως θα την κλείσει σε ψυχιατρική κλινική.

Σχετικές ειδήσεις